938
Win een dag racen op circuit Zandvoort

Racen alleen iets voor mannen in leren pakken? Hou op zeg! Ook de meeste vrouwen zijn dól op een beetje snelheid! En als je er niet van houdt, wat is er nou leuker dan je man of vriend verrassen met een supergaaf dagje racen? Scheuren zonder snelheidsboetes in combinatie met een mooi vormgegeven auto, wij zijn in ieder geval verkocht. Hoe gaaf zou het zijn; Jij een dagje knallen op Zandvoort als een ware Max Verstappen. Lees snel verder hoe jij (of je partner dus) een dag racen kunt winnen in een supergave Alfa Romeo!

Van voor naar achter

Wonenonline gaat natuurlijk meestal over wonen. We zijn een online platform waar we alles delen over trends en ontwikkelingen op het gebied van huis en tuin. Jullie zien hierbij de zogenaamde ‘voorkant’ van onze site, maar jongens, jullie moesten eens weten hóeveel werk die ‘achterkant’ is.

Passie voor snelheid

Gelukkig hoeven we al dat technische niet allemaal zelf te doen, hierbij krijgen wij hulp van onze vrienden van V-Web/Qcontrol. Zó ontzettend fijn. Deze mannen houden van techniek en snelheid, daardoor werkt Wonenonline ook heerlijk vlot. Maar deze passie voor snelheid beperkt zich dus niet tot het wereld wijde web, zij laten dit ook zien op het racecircuit.

En zoals we al zeiden, door jarenlange samenwerking mogen we elkaar wel als vrienden beschouwen. Zij bieden dan ook namens V-web/Qcontrol een supertoffe winactie aan: Een dag meerijden in een Alfa Romeo 156 GTA op circuit Zandvoort! Mocht de auto je niet meteen iets zeggen, dat snappen we! Maar Googelen is zeker de moeite waard.

Doe mee!

Ook zin gekregen om een dagje naast een ervaren coureur neer te strijken? Doe dan mee aan de winactie. Dit is wederom heel eenvoudig; Abonneer je in oktober op onze nieuwsbrief. Daarnaast vergroot je je kans wanneer je dit bericht ook nog even op je Socials deelt. Begin november maken we het gelukkige racemonster bekend!

Onze partners