1374
Zanussi keukenapparatuur
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor jezelf? De nieuwe Zanussi QUADRO inbouwapparaten zijn als een extra paar handen in huis. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf, warmt de kookplaat sneller op, kiest de afwasautomaat zelf het meest ideale programma en biedt de ruime koel- en diepvrieskast aanzienlijk meer ruimte. De apparaten uit de nieuwe Zanussi QUADRO-serie zijn ontwikkeld voor de consument die wel meer te doen heeft dan alleen het huishouden. En om die reden is de Zanussi QUADRO range uitermate EASY, zonder ook maar iets in te leveren op betrouwbaarheid, functionaliteit en design.

Design verraadt Italiaanse roots
Het nieuwe Zanussi QUADRO design verraadt de Italiaanse roots van het merk. De apparaten behouden de sterke en bekroonde vormgeving van zijn voorgangers, maar zijn uitgebreid met aanzienlijk meer gemak en mogelijkheden: EASY!

Veel voor een leuke prijs
Onderzoek van Zanussi heeft aangetoond dat 68 procent van de Nederlanders de voorkeur geeft aan een goede prijs voor keukenapparatuur, boven toeters en bellen.

De nieuwe Zanussi QUADRO-serie sluit perfect op deze voorkeur aan en richt zich op het middensegment met apparaten die gemakkelijk en economisch in het gebruik zijn en praktische functies hebben, zonder dat de hoofdprijs betaald hoeft te worden. Daarnaast biedt Zanussi vijf jaar volledige garantie bij aanschaf van minimaal drie apparaten.

Van oven tot koelkast, van inductiekookplaat tot afzuigkap: EASY
De producten van Zanussi staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Bij de nieuwe Zanussi QUADRO-serie inbouwapparatuur is dit niet anders.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide