1753
Boretti Linea

De conventionele oven is met name geschikt voor een traditionele manier van braden. Onder en boven in de oven bevinden zich verwarmingselementen die elektrisch worden verhit. Samen met de grill is deze onder- en bovenverwarming uitermate geschikt voor knapperig gebraden vlees of de bereiding van platte gerechten zoals pizzas en taarten.

Hete lucht
Bij hetelucht- of turbo-ovens wordt hete lucht krachtig in de ovenruimte en rond het gerecht geblazen waardoor de warmte snel en gelijkmatig over de oven wordt verdeeld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een ringelement rondom de ventilator. Hierdoor is het mogelijk om op meerdere bakniveaus te bakken met een gelijkmatig bakresultaat. Een turbo-oven is dan ook uitermate geschikt voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijkertijd en is met name geschikt voor grotere (vlees-)gerechten. Uiteraard zijn ook deze ovens uitgevoerd met een grill functie.

Zelfreinigend
Te herkennen aan onder meer de fraaie namen pyrolytische zelfreiniging of multi-cleansysteem. Het systeem beperkt de vervuiling van de oven tot een minimum want alle voedselresten worden met een speciaal reinigingsprogramma op hoge temperatuur verbrand. Wat overblijft is wat as dat u gemakkelijk met een doek kunt verwijderen. Een andere mogelijkheid om uw oven te reinigen is het Aqua Cleansysteem. Giet een laagje water in een bakplaat of direct in de oven - ruimte, gedurende 30 minuten wordt dit water opgewarmd op 90°C waardoor het vuil wordt losgeweekt. Een akoestisch signaal geeft aan wanneer het tijd is de ovenruimte leeg (schoon) te maken. Daarnaast zorgen uitneembare glazen binnendeuren en geavanceerde emailles ervoor, dat tijdens het bakproces vrijwel niets vastkoekt. Gladde wanden maken tot slot het schoonmaken echt tot een fluitje van een cent. Nieuw voor de buitenkant is een speciaal ontwikkeld vlekvrij roestvrij staal dat minder gevoelig is voor vingerafdrukken en het oppervlak extra krasbestendig en eenvoudig te reinigen maakt.

Bron: Vereniging comfortabel wonen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide