1301
Siemens ovens
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Ovens worden steeds compacter. En kunnen steeds meer. Alle mogelijke verwarmingsmethoden en combinaties zijn in één apparaat ingebouwd. Van hetelucht, boven- en onderwarmte, grillen en warm houden, tot zelfs ontdooien. Of bijvoorbeeld een combinatie met magnetron Dat is een multifunctioneel apparaat voor de echte kook liefhebber. Belangrijk: dit bijzondere apparaat is niet hetzelfde als een combi-magnetron. Want bij de oven met magnetron ligt de nadruk juist op de ovenfunctie. U hebt dus een volwaardige ruime oven in huis met diverse verwarmingsmethoden. Die oven kunt u efficiënt combineren met de magnetron-functie.

Een appeltaart bijvoorbeeld, bakt u zo in 20 minuten niet alleen gaar maar ook heerlijk bruin! Bij een aantal uitvoeringen kunnen vaak gebruikte instellingen in het geheugen worden opgeslagen. Zo weet u zeker dat uw gerechten er iedere keer weer even lekker gebakken uitkomen. Ook kunt u meerdere functies achter elkaar instellen met behulp van de 1-2-3-functie. Voor de supersnelle mens is er nu een inbouwoven die het gerecht, inclusief een smakelijk korstje, letterlijk bereidt met de snelheid van het licht! Behalve van de conventionele warmtebronnen maakt deze oven gebruik van halogeenlicht. Van diepgevroren tot heerlijk krokante pizza in 6 minuten!

Bron: Vereniging comfortabel wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide