931
Een échte grote schoonmaak regel je zo!
Gepubliceerd: 28-11-2022

Kun je (tijdelijk) niet zelf het huishouden doen door bijvoorbeeld een zwangerschap of doordat je in een extreem drukke periode zit? Of ben je inmiddels wat ouder en lukt het schoonmaken niet zo goed meer? Hiervoor zijn goede oplossingen want het schoonmaken kun je met een gerust hart uitbesteden aan de professionals. En het leuke is, dat het dan écht goed schoon wordt. Iets wat je zelf misschien niet lukt omdat je nét niet de goede materialen en schoonmaakmiddelen in huis hebt. Wij leggen je graag uit hoe dit in z’n werk gaat en in welke omstandigheden het handig is om dit uit te besteden.

Grote schoonmaak van je woning, waarom zou je?

Er zijn verschillende redenen om de schoonmaak van je woning een keer écht grondig aan te laten pakken door professionals. Bijvoorbeeld wanneer jij en je partner het huishouden al een tijdje hebben laten versloffen omdat jullie beiden een fulltime baan hebben. Na een dag hard werken schiet het schoonmaken er vaak bij in. En in het weekend heb je er misschien ook niet zoveel zin in om de boel grondig aan te pakken. 

Een ander voorbeeld is een verhuizing. Tijdens een verhuizing kom je ook vaak tijd tekort en je wilt natuurlijk graag in een schoon huis komen te wonen. Laat je het schoonmaken over aan de professional dan heb jij alweer een zorg minder.. en een schoon huis!

Een schoonmaak na verhuizing is dus echt een aanrader.

Over verhuizen gesproken, mocht je je woning in de verkoop doen dan adviseren we ook om een grondige schoonmaak te houden in je huis vlák voor dat de makelaar en/of de fotograaf komt. Een schoon en opgeruimd huis is veel aantrekkelijker voor kopers en kan zo (tien)duizenden euro’s meer opleveren!

Hetzelfde geldt voor een echt goede schoonmaak na verbouwing/renovatie. Hierbij komt vaak veel stof vrij wat in alle hoeken en gaten gaat zitten en tot op grote hoogte. Het is vaak lastig om dit zelf goed schoon te maken.

Ook komt een grote schoonmaak van je woning goed uit wanneer je van plan bent met de feestdagen mensen uit te nodigen voor bijvoorbeeld een kerstdiner of een nieuwjaarsborrel. Je voelt je net wat lekkerder als je iedereen je huis kan laten zien wat helemaal spic en span is. Ohja, en na die feestjes is een professionele schoonmaak wellicht ook een goed idee.

Hoe werkt het?

De schoonmaak professionals zijn heel flexibel dus jij kan bepalen of het hele huis schoon moet of maar een deel van je huis. Vraag een offerte aan en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel waarna de uitvoeringsdatum met je wordt afgestemd. En het mooie is, het is altijd binnen een dag klaar. Dus je kunt ‘s morgens een vies huis verlaten.... en ‘s avonds in een brandschoon huis thuiskomen. Wie wil dat nou niet?

Kortom, een professionele schoonmaak is een cadeautje aan jezelf. Op de redactie zijn we het unaniem een; niets lekkerder dan thuiskomen in een schoon en fris ruikend huis. En of je je huis nu eenmalig of periodiek laat schoonmaken, bij een erkend bedrijf maakt dit helemaal niets uit. Zij staan overal voor open! Kind kan de was doen!

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je huis moeiteloos schoon en stralend kunt houden? Onze schoonmaakguide van maar liefst 84 pagina's onthult alle geheimen die je nodig hebt. Van praktische tips en handige hacks tot gedetailleerde stappenplannen, je vindt hier werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken.

Wil jij deze must-have gids ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en binnen 15 minuten heb je de schoonmaakguide in je mailbox.

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide