4157
De voordelen van een Whirlpool magnetron
Gepubliceerd: 23-04-2018 Laatste update: 08-10-2023

Bij een zoektocht naar nieuwe huishoudelijke apparaten kom je het merk Whirlpool tegen. Het is vooral gespecialiseerd in keuken apparatuur zoals vaatwassers, ovens en (combi)magnetrons. Ben jij op zoek naar een nieuwe magnetron? Lees dan deze voordelen van een Whirlpool magnetron.

Eenvoud in bediening

Whirlpool gelooft dat elk apparaat door iedereen bediend moet kunnen worden. Het design is gemaakt zodat ook ouderen en kinderen er goed mee overweg kunnen. Dat geldt zeker voor Whirlpool magnetrons. Sommige van deze magnetrons hebben een breed scala aan verschillende opties en mogelijkheden. Toch is de bediening altijd intuïtief en eenvoudig.

Energie besparend

Magnetrons gebruiken behoorlijk veel energie als ze aanstaan. Whirlpool heeft daar iets op bedacht. Bij veel van deze magnetrons kun je zelf het vermogen bepalen. Bovendien heeft elke functie een eigen aangepast vermogen, zodat het energieverbruik zoveel mogelijk beperkt wordt. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Verschillende functies

Zelfs de simpelste Whirlpool magnetron heeft verschillende functies. Zo kun je verschillende maaltijden op een eigen manier bereiden. Er is altijd een ‘defrost’ stand, waarmee je eten kunt ontdooien. Maar over het algemeen zijn er nog veel meer functies te vinden. Het is jammer dat deze lang niet altijd allemaal gebruikt worden. Lees na aankoop de handleiding door, waar een uitgebreide uitleg staat over elke magnetron functie.

Mooi design

Functionaliteit hoeft niet ten koste te gaan van design. Ook hierin staat Whirlpool voorop. Het design van de apparaten is goed doordacht en is zowel praktisch als mooi. Er zijn allerlei varianten te vinden, van een strakke grijze tot een glanzend zwarte magnetron. Elke magnetron is digitaal, maar sommigen hebben drukknoppen en andere werken met touch. Er is altijd een Whirlpool magnetron die qua design goed past bij het inrichten van jouw keuken.

Het is betaalbaar

Whirlpool staat bekend als een goed merk, maar ook als goedkoop. De gemiddelde prijs ligt lager dan die van veel concurrerende merken. De lagere prijs is wel terug te zien in je portemonnee, maar je merkt er niets van in design en functionaliteit. En ook de kwaliteit van de Whirlpool magnetron is uitstekend.

Kwalitatief sterk

Dat Whirlpool een relatief goedkoop merk is, zegt weinig over de kwaliteit. De apparatuur wordt kwalitatief sterk en van goede materialen gemaakt. Je kunt natuurlijk geen wonderen verwachten, maar de gemiddelde Whirlpool magnetron gaat toch gemakkelijk jaren mee.

Goede service

Gaat je apparaat toch kapot, of heb je bepaalde problemen? Dan kun je de klantenservice van Whirlpool altijd bereiken. Je kunt er je vragen stellen en krijgt vlot weer antwoord. Bovendien kun je snel een service afspraak maken als er iets mis is met je apparaat. Er komt dan een servicemonteur langs om de magnetron te repareren.

Een Whirlpool magnetron is een prima keuze voor je (nieuwe) keuken. De apparatuur is sterk, heeft een mooi design en gaat jaren mee. Ben jij overtuigd door deze voordelen van een Whirlpool magnetron? Je vindt de mooist een goedkoopste magnetrons bij budgetplan.nl. Zo kun jij weer gemakkelijk je eten opwarmen of magnetron recepten uitproberen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide