46
Opgeruimd ruikt netjes

Waar wij écht van kunnen genieten? Thuiskomen in een schoon huis. En dan bedoelen we niet alle troepjes weggestopt in de kast en een lege wasmand, maar echt goed schoon. Helaas moeten we eerlijk bekennen dat dit door de dagelijkse beslommeringen bij ons eigenlijk te weinig gebeurt; goed schoonmaken. Niets om je voor te schamen, want het is gewoon veel werk en we hebben tegenwoordig meer dan gevulde dagen. Om toch van een opgeruimd huis te kunnen genieten, stuitten wij onlangs op een concept waar we helemaal fan van zijn. Lees snel verder.

Grote schoonmaak

Eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak van je woning is goed voor lichaam en geest. Dit door een professional laten doen is niet alleen gemakkelijk maar ook echt beter dan wanneer je het zelf doet. Dat professionele schoonmaakbedrijven alleen voor de professionele markt zijn, dat is een achterhaald beeld. 

Niet alleen op periodieke basis is dit een goed idee, maar ook een schoonmaak na verhuizing is wel zo fijn, zo heb je meteen een frisse start in je nieuwe huis óf laat je een schoon huis achter als cadeautje voor de nieuwe bewoners. Kunnen ze vast waarderen!

hendersmagazinebanner.png

Hetzelfde geldt voor een echt goede schoonmaak na een verbouwing/renovatie. Kies wel een partij die goed personeel levert en weten wat ze doen. Wij vinden het grote voordeel van professionals, dat zij ook vlekken weg krijgen wat ons vaak niet meer lukt. Een frissere start is dus niet te bedenken.

Iedere klus een andere oplossing

Ook wanneer je een specifieke klus hebt, zoals glasbewassing op lastige plekken of het reinigen van een portiek, is het aan te raden echt een ervaren schoonmaker in te huren. Wij verkiezen tegenwoordig een specifiek bedrijf boven een zelfstandige schoonmaker. Zo weet je namelijk zeker dat het goed gebeurt. Ook wanneer je een VVE, organisatie of bedrijfsruimte hebt is het slim om met een dergelijke partij in zee te gaan. Dan weet je zeker dat het niet vergeten wordt in de drukte, en hoef je niet te controleren of iedereen zich aan het schema houdt.

Kortom, dit zijn van die services wat werkelijk een cadeautje aan jezelf is. Op de redactie zijn we het unaniem eens, niets lekkerder dan thuiskomen in een schoon en fris ruikend huis. Dat je hier niet zelf je tijd aan hoeft te spenderen is tegenwoordig nog logischer dan eerst. Je zet gewoon je sterke eigenschappen in waar jij goed in bent, en dan doen de professionals dat ook. En of het nu eenmalig is of periodiek, bij een erkend bedrijf maakt dit helemaal niets uit. Zij staan overal voor open en over alles valt te praten. Kind kan de was doen!

Onze partners