2002
Gaggenau Gastronorm
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-07-2017

Gastronorm is de (wereldwijde) standaardisatie van de afmetingen van bakken, braadpannen, plateaus en andere elementen die in een professionele keuken worden toegepast. De nieuwe koelkasten van Gaggenau zijn nu voor het eerst uitgerust met speciale voorzieningen voor Gastronorm-inzetbakken, waardoor de levensmiddelen zo min mogelijk ruimte innemen in het interieur. De Gastronorm-inzetbakken van hygiënisch roestvrij staal bieden onovertroffen gebruiksgemak: Ze kunnen tijdens het hele kookproces worden gebruikt. Zo kan men bijvoorbeeld groenten bewaren in de inzetbakken in de koelkast, de groenten hierin afspoelen, het daarna in de (combi)-stoomoven zetten en na gebruik in de afwasautomaat plaatsen.

Professioneel bereiden, bereiden, warm houden én bewaren.
Het Gastronorm-systeem bestaat uit een set roestvrijstalen inzetbakken en een aluminium braadslede en vormt een essentieel onderdeel van elke professionele keukenuitrusting. Gastronorm-bakken zorgen voor een soepele bereiding en een efficiënte tijdsindeling. In deze bakken met internationaal geldende standaardafmetingen kunnen gerechten worden voorbereid, bereid, warm gehouden of opgewarmd en bewaard. Onbegrensde mogelijkheden in de keuken.
Gaggenau heeft de gebruiksvriendelijke Gastronorm-inzetbakken al in 1999 gepresenteerd bij de introductie van onze eerste combi-stoomoven. Sindsdien zijn de toepassingsmogelijkheden van dit systeem voortdurend uitgebreid. Zowel de inzetbakken als de braadslede kunnen in combinatie met talloze Gaggenau-apparaten worden gebruikt, variërend van onze inductiekookplaten tot onze bakovens, stoomovens, combi-stoomovens en warmhoudlades.

Met de nieuwe Vario 200-serie zorgt Gaggenau er nu voor dat het Gastronorm-systeem ook in combinatie met onze hoogwaardige koel- en vriesapparatuur kan worden gebruikt. De apparaten zijn uitgerust met speciale voorzieningen voor het gemakkelijk inschuiven van de inzetbakken, waardoor de levensmiddelen zo min mogelijk ruimte innemen in het interieur. Om de gerechten vers te houden is het assortiment nu uitgebreid met bijpassende deksels voor alle Gastronorm-inzetbakken. De deksels zijn verkrijgbaar als extra toebehoren. Nu kunnen Gastronorm-inzetbakken in alle fasen van het kookproces worden gebruikt, zonder de noodzaak voor extra kookgerei.

Alle aandacht voor het koken.
Met de praktische Gastronorm-accessoires van Gaggenau wordt werken in de keuken meer ontspannen. De functionele, tijdloze vormgeving zorgt voor een opgeruimde omgeving en komt overal tot zijn recht. Het Gastronorm-systeem is daarom ook bijzonder geschikt voor open keukens.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide