1326
5 Redenen om te kiezen voor een Amerikaanse koelkast
Gepubliceerd: 15-06-2021

Ben jij op zoek naar een ruime koelkast? Veel mensen kiezen voor een prachtige Amerikaanse koelkast. Dat is wel begrijpelijk, want het hebben van een Amerikaanse koelkast biedt zoveel voordelen. Naast dat het echt een pronkstuk is in je keuken, zijn er nog veel meer. Hieronder hebben we 5 voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Onbeperkt ijsblokjes!
Wat is er nou beter dan op een zonnige dag heerlijk genieten van een lekker drankje met ijsklontjes! Heerlijk verfrissend en verkoelend. Met een Amerikaanse koelkast kan dit heel gemakkelijk. Je hoeft de ijsklontjes nooit meer zelf te maken, want je haalt ze zo uit de ijsdispenser vandaan. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen tussen gecrusht ijs of ijsklonten. In een woord; ideaal!

Altijd gekoeld water met een waterdispenser
Een ander bijkomend voordeel is dat een amerikaanse koelkast vaak beschikt over een waterdispenser. Hiermee kun je de hele dag door onbeperkt gekoeld water tappen om je dorst mee te lessen. Vaak wordt dit bij een Amerikaanse koelkast de waterdispenser aangesloten op de waterkraan, waardoor je hem nooit meer hoeft bij te vullen.

Energiezuinig dan ooit!
Vroeger kon een Amerikaanse koelkast een energieslurper zijn. Tegenwoordig zijn de Amerikaanse koelkasten een heel stuk energiezuiniger! Er bestaan zelfs Amerikaanse koelkasten met het energielabel A+++! Een zuinige koelkast is vaak wat duurder in de aanschaf, maar dat heb je zo terugverdiend met het verbruik. Wat betreft het energieverbruik hoef je het dus niet te laten.

Enorm veel ruimte
Een enorm voordeel is natuurlijk ook de ruimte die een Amerikaanse koelkast biedt. Je kan alles erin kwijt en zeker wanneer je een groot gezin hebt, is dit ideaal. Vaak beschikt een Amerikaanse koelkast ook over een groot vriesvak. Amerikaanse koelkasten zijn tussen de 178 en 185 centimeter hoog en 75 tot 93 centimeter breed. Je hebt dus honderden liters aan koel- en vriesruimte, waardoor je nooit meer hoeft te proppen of stapelen. 

Prachtig design
Bij een koelkast draait het natuurlijk om de functionaliteit, maar het is natuurlijk ook fijn als die mooi bij uitstraling van de keuken past. Een Amerikaanse koelkast is echt een blikvanger en maakt jouw moderne of industriële keuken helemaal af. Kies je voor zwart of ga je liever voor wit, antraciet of RVS? Amerikaanse koelkasten zijn in steeds meer verschillende kleuren en designs beschikbaar, zodat je altijd die ene vindt die perfect in je keuken past.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide