1515
Investeer in de coolste kast in huis!
Gepubliceerd: 17-09-2021

Afgelopen tijd was niet altijd makkelijk, nu gaan wij als wonenonline.nl dit niet nog eens allemaal benadrukken door uiteen te zetten hoe naar, vervelend en triest dit alles was. Want wat wij als huismussen ook ervaren hebben, is dat deze tijd óók veel positiefs heeft gebracht.

Eén aspect daarvan verraadden wij al een beetje met het woord huismus; Wij zijn eigenlijk heel graag thuis. Dit is niet voor niks; We besteden veel tijd en geld aan een fijn en comfortabel interieur, dus vinden het ook heerlijk hier optimaal van te genieten.

Horeca? Hoera!

Af en toe een goed restaurant of gezellige bar bezoeken zijn we ook zeker voor te porren, maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Toch hebben we afgelopen periode ervaren dat een fijn huis de basis is. Goed en lekker kunnen koken is hier een belangrijk aspect van.

Naast dat we massaal onze locals hebben gesteund door foodboxen bij de horeca te bestellen zijn we ook zelf meer gaan koken. We gingen betere producten gebruiken, kwalitatief hoogstaande pannen aanschaffen en namen er ook uitgebreid de tijd voor.

Waar deze beweging in eerste instantie ontstond als een noodzaak, zien wij dit toch wel een structureel fenomeen worden. Mensen vonden samen thuis zijn, de tijd nemen en zelf leren koken gewoon ontzettend waardevol. En wij? Wij zijn het hier roerend mee eens!

Investeer, investeer..

Maar wanneer je van plan bent dit alles structureel én professioneel aan te gaan pakken heb je daar wel de tools voor nodig. Met alleen een goede pan kom je er niet. Langzaamaan ontstaat dan ook de beweging dat professioneel keukenapparatuur gebruikt gaat worden bij consumenten thuis.

En waarom ook niet? Deze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen als RVS, die ook nog eens ideaal in het onderhoud zijn. Neem bijvoorbeeld de koelkast, een onderschat apparaat in de gemiddelde keuken. Genoeg ruimte in deze coole gast is als eerste natuurlijk super belangrijk, zo’n handige horeca koelkast vinden wij hierbij een uitkomst.

Daarnaast is het fijn wanneer je drankjes serveert, dat deze de juiste temperatuur hebben. Niet steenkoud maar ook zeker niet lauw. Wie weet beter drankjes te serveren dan een barkoelkast? Met een glazen deur? Juist, ook een dikke tip wanneer jij wel van een goedgekoelde dorstlesser houdt.

Houd je hoofd en je eten koel

Kortom, een goede koelkast is de investering meer dan waard. Het zorgt ervoor dat je eten vers blijft en niet bederft. Kies voor een ruime variant, dan past alles erin en weet je zeker dat de kosten die je gemaakt hebt voor die kakelverse vis niet verloren gaan doordat hij niet goed geconserveerd is. Dus houd niet alleen je hoofd, maar ook je keuken koel en doe als de horeca!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide