1221
Een smaakvolle wijnbeleving met een BODEGA43 wijnklimaatkast
Gepubliceerd: 13-10-2021

Oost west, thuis best. Dat is hoe iedereen zich thuis hoort te voelen. Comfort, veiligheid, gezelligheid, warmte en alles binnen handbereik. Lekker ontspannen op de bank. Heerlijk genieten van een eigen gemaakt diner. Languit op de sofa een goed boek lezen. De wijnliefhebbers drinken hierbij graag een heerlijk glas wijn. Doe dit goed door de wijnklimaatkast in huis te installeren. Wijn op ieder moment van de dag op de juiste temperatuur serveer klaar om eens lekker van te genieten. Creëer een perfecte smaakbeleving op het gebied van wijn drinken bij u thuis.

Eenvoudig de wijn optimaal bewaren in huis

Wijn is een delicate drank die binnenshuis op de juiste manier opgeslagen dient te worden, wil deze later nog goed tot zijn recht komen. Immers, wijn die te warm wordt, zal naar gaan smaken en oxideren. Zonde van die lekkere dure speciale fles wijn waar al de hele week naar uitgekeken wordt om thuis te gaan proeven. 

De juiste temperatuur die een wijnklimaatkast voor de wijn creëert, zorgt ervoor dat de wijn altijd op een constante temperatuur bewaard wordt. Handmatig instelbaar met een breed temperatuurbereik en zelfs de optie om te verwarmen mocht de wijn in een koude omgeving opgeslagen worden. Meerdere temperatuurzones maken het mogelijk om meerdere wijnsoorten in één apparaat op te slaan. Bijvoorbeeld de wijn die direct geserveerd kan worden en de wijn die nog wat langer mag rijpen. Of de witte wijn en de rode wijn opslaan in een aparte temperatuurzone waarbij iedere wijnsoort dankzij de meerdere temperatuurzones opgeslagen wordt in een klimaat die helemaal geschikt is voor de specifieke type wijn. 

Wat tevens belangrijk is bij het bewaren van wijn, is het luchtvochtigheidsgehalte. Deze zal in de woning nooit perfect bereikt worden door invloeden van de verwarming, warmte afstotende apparaten, het weer etc. Wijn dient in alle rust bewaard te worden in huis. Een wijnklimaatkast kopen garandeert een geïsoleerde omgeving voor de wijn waarbij deze op de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid bewaard wordt. 

Al eens nagedacht over hoe de wijn beschermd zal worden tegen weersinvloeden zoals uv-straling? De wijnklimaatkast beschikt over een uv-beschermende glazen deur, welke uv-straling weert. 

Bij een wijnklimaatkast is het enige wat u hoeft te doen een fles wijn in het apparaat zetten, de juiste temperatuur instellen en de wijnklimaatkast doet de rest voor u. 

De wijn overal in huis binnen handbereik kunnen bewaren

Waarom een wijnkelder aanleggen of de wijn laten verpieteren in de traditionele koelkast als het vele malen simpeler en effectiever kan. Het loopje naar de kelder, de garage of zelfs erger voorkomen kan zeer zeker. Thuiskomen is genieten en dient ontspanning met zich mee te brengen. De inbouw wijnklimaatkast is zo ontworpen dat deze heel eenvoudig ingebouwd kan worden in de keuken of ander interieur zoals de kast of het tv-meubel in de kamer. Losstaande wijnklimaatkasten maken het zelfs mogelijk om de wijn direct naar de sofa op te slaan. Lekker handig voor tijdens het film kijken, aangezien er vanaf de bank direct ingeschonken kan worden. De liefhebbers die het lekker vinden om wijn te gebruiken tijdens het koken of dineren kunnen dit met eenvoud bewerkstelligen aangezien de wijnklimaatkast in de keuken geïntegreerd kan worden. 

Stijlvolle woonbeleving

Woonbeleving creëren is door de woning te voorzien van charme, persoonlijkheid, een eigen verhaal in de vorm van accessoires, foto’s, decoraties etc. Voor degene die van wijn houdt en klasse, is de wijnklimaatkast de juiste keuze. Wijn in stijl en met kwaliteit kunnen presenteren en serveren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide