7630
Happy Lamps unieke dierenlampen
Gepubliceerd: 26-02-2024 Laatste update: 27-02-2024

Een gloednieuw bedrijf met een knipoog naar geluk, dat is Happy Lamps. Met oog voor detail en liefde voor design, tovert dit team iets bijzonders: handgemaakte lampen die net zo uniek zijn als jijzelf. Een ontwikkeltraject van tweeënhalf jaar heeft ervoor gezorgd dat deze blikvangers nu te koop zijn. En met code happywonen10 ontvang je ook nog eens een lekkere korting op deze leukerds!

Een lamp die een glimlach ontlokt

Charlotte Becker, Happy Lamps Benelux Manager bij Lila Live, kan er niet omheen: "Als je onze lamp ziet en er verschijnt een glimlach op je gezicht, dan hebben we ons doel bereikt. Onze hashtag #forsmilingeyes zegt het al. Of je nu een lamp genaamd Spike, Waldi, Elsa of Ben in je woonkamer hebt, de lamp wordt een echte vriend voor je."

Lachen is gezond, delen is liefde

Lachen is niet alleen leuk; het is ook goed voor je! Happy Lamps gaat een stap verder door van elke verkochte lamp een deel te doneren aan een goed doel voor kinderen. Het credo van het bedrijf is duidelijk: Think happy. Stay happy. Share it. Everyday.

Voor ieder wat wils

De lampen zijn niet alleen voor de kleintjes. De veelzijdige designs en kleurkeuzes maken ze een sfeermaker in elke ruimte, voor alle leeftijden. Van woonkamer tot kinderkamer, er is altijd een Happy Lamp die bij je past.

Duurzaam en met een verhaal

Een Happy Lamp is niet zomaar een lamp; het is een statement. Gemaakt van vegan leer en met een duurzame productiewijze, vertelt elke lamp zijn eigen verhaal.

Kortom, Happy Lamps brengt iets nieuws en bijzonders naar de markt: handgemaakte dierenlampen die vrolijkheid verspreiden. Je krijgt niet alleen een lamp, maar ook een nieuwe vriend die je dag een stukje lichter maakt. En als je het licht aandoet, vergeet dan niet te lachen!

Alle Happy Lamps karakters op een rij, voor welke ga jij?

Inmiddels zijn er maar liefst 13 verschillende lampen. Wil je meer lezen over het karakter van jouw favoriet? Klik dan op de link!

poes-luna.jpg

Luna de kat Luna, de charmante kat met gestippelde pootjes en gestreept lijfje, betovert met haar vriendelijke gezicht en aangename licht, perfect voor elke ruimte.

Eddie de stokstaart Eddie, het vrolijke stokstaartje met een warme beige gloed, maakt elke kamer levendiger met zijn positieve energie.

Charles de beer Charles, de pilootbeer met een gouden charme, brengt avontuur en een glimlach op je dressoir, nachtkastje of bureau.

flamingo.jpg

Mingo de Flamingo Mingo, de veelzijdige flamingo-lamp met zachte kleuren en gedetailleerde vleugels, brengt vreugde en geluk in elke kamer.

Waldi de teckel Waldi, de onweerstaanbare teckel-lamp, charmeert met zijn schattige uitstraling en past overal, van de woonkamer tot het nachtkastje.

Wolle het schaapje Wolle, het schattige schaapje, brengt een warme en gezellige sfeer in slaapkamers, kinderkamers en woonkamers.

spike-hond.png

Spike de hond Spike, de stoere hond met een avontuurlijke uitstraling, brengt vreugde en charmeert met zijn aanwezigheid.

Finn het paard Finn, het vrolijke paard met een betoverend sterrenpatroon, verspreidt geluk en glimlachen in elke kamer.

Ben de wasbeer Ben, de opvallende wasbeer met gedempte kleuren, zorgt gegarandeerd voor een glimlach en vriendelijk licht.

olifantje.jpg

Bobby de olifant Bobby, de kalme olifant met grote oren, straalt charme uit op je nachtkastje of bureau.

Alma de alpaca Alma, de pluizige alpaca met een aaibare vacht, betovert elke ruimte met haar zachtaardige uitstraling.

Elsa de eenhoorn Elsa, de betoverende eenhoorn met magische krachten, tovert kinderdromen tot leven met haar schattige verschijning.

Bonita de eenhoorn Bonita, de gracieuze grote zus van Elsa, charmeert met haar elegante verschijning en gedrevenheid, altijd klaar om vreugde te brengen.

Happy met 10% korting

Gebruik de kortingscode happywonen10 op de website van Happylamps.nl en je ontvangt 10% korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch ;-)

 

 

Wonenonline