321
Ontmoet Waldi: de stoere teckel van Happy Lamps
Gepubliceerd: 01-09-2023 Laatste update: 26-02-2024

Waldi is een van de unieke karakters uit de Happy Lamps familie. Deze lampen zijn er niet alleen voor de kleintjes, maar voor alle leeftijden. De veelzijdige designs en kleurkeuzes maken ze tot echte sfeermakers in elke ruimte, van de woonkamer tot de kinderkamer. Er is altijd een Happy Lamp die bij je past.

Waldi: moedig, volhardend en stoer

Teckels staan bekend om hun moed, volhardendheid en stoere karakter, ondanks hun bescheiden grootte. Waldi, de teckel, straalt deze eigenschappen uit en tovert een glimlach op je gezicht met zijn onweerstaanbare uitstraling. Spike, een ander opvallend karakter uit de Happy Lamps collectie, verdient een prominente plek waar iedereen hem kan bewonderen. Samen vormen Waldi en Spike een onverslaanbaar duo dat alle aandacht trekt. Waldi, met zijn pittige persoonlijkheid, hoort thuis bij baasjes die van hem houden zoals hij is. We zijn er zeker van dat jij al snel een speciale band met hem zult hebben.

Wat maakt Waldi zo speciaal?

Waldi is met zorg gemaakt van hoogwaardig vegan kunstleer in wit en bruin. Zijn unieke puppy-ogen, gemaakt van zwarte kralen, zijn simpelweg onweerstaanbaar. En laten we de karakteristieke teckel flaporen niet vergeten. Zodra je Waldi in huis hebt, sluit je hem direct in je hart.

waldi-2.jpg

Toepassing in elke ruimte

Waldi is een veelzijdige lamp die in elke omgeving tot zijn recht komt. Plaats hem op een dressoir in de woonkamer, bij de entree van je huis of als bureaulamp op kantoor - Waldi betovert elke ruimte met zijn charme. Ook 's nachts staat hij voor je klaar op je nachtkastje, waakzaam en vriendelijk. Er is altijd wel een perfecte plek voor Waldi te vinden, en hij zal zeker je wereld verlichten.

Cadeautje van ons... 10% korting op Waldi de teckel!

Bestel met kortingscode happywonen10 Waldi de teckel en je krijgt 10% korting!

Wonenonline