339
Mingo de flamingo: Een lichtgevende vriend voor jong en oud
Gepubliceerd: 30-08-2023 Laatste update: 26-02-2024

Mingo de flamingo, een van de geliefde karakters van de Happy Lamps familie, nodigt je uit voor een magische ontmoeting. Ontdek waarom Mingo zoveel meer is dan alleen een lamp voor de kleintjes. Met zijn veelzijdige design en prachtige kleurkeuzes betovert hij elke ruimte, ongeacht je leeftijd. Van de woonkamer tot de kinderkamer, er is altijd een Happy Lamp die bij je past.

Mingo: de dag- en nachtvogel

Flamingo's staan bekend als dag- en nachtdieren, en Mingo is geen uitzondering. Hij is de ideale all-round lamp die altijd klaar staat om je te verlichten, of het nu dag of nacht is. Net als echte flamingo's is Mingo buitengewoon sociaal en gedijt hij in gezelschap. Zijn missie om mensen gelukkig te maken neemt hij uiterst serieus, en dat merk je aan zijn stralende persoonlijkheid.

mingo-03.jpg

De magie van Mingo

Mingo is vervaardigd uit hoogwaardig, vegan kunstleer en betovert met zijn verfijnde en unieke uiterlijk. Zijn subtiele roze-gele kleurencombinatie straalt elegantie uit. De gedetailleerde vleugels zijn met zorg vastgezet met een speelse blauwe knoop, terwijl zijn geel-zwarte snavel zijn look helemaal compleet maakt. In tegenstelling tot echte flamingo's, die meestal op één poot staan, staat Mingo stevig met twee poten op een elegante zwarte bodemplaat. Zijn aanwezigheid straalt rust uit en brengt een vleugje vakantiegevoel in elke kamer.

mingo-04.jpg

Mingo's betoverende toepassingsmogelijkheden

Mingo voelt zich overal thuis als tafellamp. Maar vanwege zijn vrolijke karakter komt hij het beste tot zijn recht in ruimtes waar veel activiteit is, zoals de woonkamer of de hal. Toch aarzelt hij niet om zijn vreugde te verspreiden in kinderkamers of slaapkamers, waar hij een ontspannen sfeer creëert. Wat je stijl ook is en waar je hem ook plaatst, Mingo belooft je blijdschap en een dagelijkse glimlach. Hij is de ultieme metgezel om elke dag te betoveren met zijn warme gloed.

Cadeautje van ons... 10% korting op Mingo de flamingo!

Bestel met kortingscode happywonen10 Mingo de flamingo en je krijgt 10% korting!

Wonenonline