300
Elsa de eenhoorn: Magische verlichting voor jong en oud
Gepubliceerd: 01-09-2023 Laatste update: 26-02-2024

Maak kennis met Elsa, een betoverende eenhoorn die alle kinderdromen overstijgt. Met haar schattige en vriendelijke uitstraling is ze niet alleen een geweldige aanvulling op de kinderkamer, maar betovert ze ook de harten van volwassenen. Elsa is een mythisch wezen dat je meeneemt naar een wereld vol magie en avontuur. Ze is de jongere zus van Bonita, een ander geliefd lid van de Happy Lamps familie.

Waarom Elsa zo bijzonder is

Elsa is vervaardigd uit hoogwaardig vegan imitatieleer in wit en roze. Haar oren en hoorn stralen in een prachtige zilveren tint, terwijl haar lichtroze manen, staart en eenhoornvleugels haar look compleet maken. En laten we die ondeugende knipoog van Elsa niet vergeten. Ze is simpelweg onweerstaanbaar!

DSC_6900-Bearbeitet.jpg

Een veelzijdige metgezel

Elsa past perfect als eenhoorn tafellamp op elke commode, nachtkastje of kast. Ze voelt zich thuis in kinderkamers, waar ze de wildheid van de jeugd belichaamt. Maar Elsa is veelzijdiger dan dat. Ze schittert ook als blikvanger in woonkamers en kan zelfs dienen als sfeervolle bureaulamp op kantoor. Waar je haar ook plaatst, één ding is zeker: Elsa tovert altijd een glimlach op je gezicht.

Cadeautje van ons... 10% korting op Elsa de eenhoorn

Bestel met kortingscode happywonen10 Elsa de eenhoorn en je krijgt 10% korting!

Wonenonline