528
Charles: de veelzijdige tafellamp van Happy Lamps
Gepubliceerd: 01-09-2023 Laatste update: 26-02-2024

Maak kennis met Charles, een van de karaktervolle leden van de Happy Lamps familie. Charles betovert je met zijn gouden uitstraling en charme. Zijn licht straalt het vertrouwen van een piloot uit. Maar wist je dat Charles een echte held is? Hij was de eerste die de Atlantische Oceaan overstak in een non-stop vlucht van New York naar Parijs. Hij is dus niet alleen super schattig, maar ook dapper en sterk. Laat je inspireren door zijn positieve uitstraling en reis met hem mee.

Wat Charles bijzonder maakt

Charles is goed uitgerust: zijn pilotenjack houdt hem warm en hij draagt altijd zijn pilotenbril op zijn hoofd, klaar voor actie. Hij zit op een zwarte grondplaat met een discreet "Happy Lamps" reliëf. Zijn rechterarm is versierd met een kleine patch van zijn Atlantische oversteek. Met de hoeken van zijn mond omhoog zou je kunnen denken dat Charles permanent glimlacht. Je kunt je hierdoor laten besmetten - hoe? Simpel: kijk elke dag naar Charles en lach gewoon mee.

charles--1.jpg

Charles past overal in huis!

Charles' plekje in huis is net zo veelzijdig als zijn karakter, want hij is een globetrotter. Toch heeft zelfs hij af en toe een pauze nodig en kan hij niet de hele tijd onderweg zijn. Daarom is hij perfect als tafellamp, bijvoorbeeld op je dressoir in de woonkamer, je nachtkastje of als bureaulamp op kantoor. Maar waar hij ook staat - hij is altijd klaar voor het volgende avontuur en om je blij te maken. Charles is niet alleen voor de kleintjes; zijn veelzijdige design en kleurkeuzes maken hem een sfeermaker in elke ruimte, voor alle leeftijden. Van woonkamer tot kinderkamer, er is altijd een Happy Lamp die bij je past.

Cadeautje van ons... 10% korting op Charles de beer!

Bestel met kortingscode happywonen10 Charles de beer en je krijgt 10% korting!

Wonenonline