268
Wolle: de schattige toevoeging aan de Happy Lamps familie
Gepubliceerd: 01-09-2023 Laatste update: 26-02-2024

Het zachte schaapje Wolle kan simpelweg niet ontbreken in jouw interieur. Zijn charmante aanwezigheid straalt nog meer in het schemerlicht, wanneer hij zijn gezellige lichtje laat branden. Wolle is zonder twijfel een absolute eyecatcher waar je direct verliefd op wordt. Hij voelt zich gegarandeerd helemaal thuis bij jou.

Wat maakt Wolle zo bijzonder?

Wolle heeft een stijlvolle uitstraling met zijn gestippelde sjaal, want goede stijl staat hoog in zijn vaandel. Zijn hele lijf is heerlijk zacht en pluizig, net als zijn lampenkap en voeten. De schattige pomponstaart maakt zijn verschijning helemaal af. Wolle heeft een zachte uitstraling die ongetwijfeld snel je hart zal veroveren.

DSC_6797.jpg

Veelzijdigheid in toepassing

Wolle voelt zich thuis in bijna elke omgeving. Hij staat graag in slaapkamers of kinderkamers, bijvoorbeeld op nachtkastjes of commodes. Maar ook in woonkamers, op kasten of in entrees betovert hij met zijn aangename en gezellige licht. De Happy Lamp Wolle is niet alleen voor de kleintjes; zijn veelzijdige design en kleurkeuzes maken hem tot een ware sfeermaker in elke ruimte, voor alle leeftijden. Van woonkamer tot kinderkamer, er is altijd een Happy Lamp die bij je past. Wolle is slechts een van de karakteristieke leden van de Happy Lamps familie, die jouw leefruimte in een betoverend licht zal hullen.

Cadeautje van ons... 10% korting op Wolle het schaapje!

Bestel met kortingscode happywonen10 Wolle het schaapje en je krijgt 10% korting!

Wonenonline