337
Ontmoet Luna: jouw aaibare Happy Lamps metgezel
Gepubliceerd: 30-08-2023 Laatste update: 26-02-2024

Maak kennis met Luna, de pluizige kat die onmiddellijk een glimlach op je gezicht tovert. In tegenstelling tot sommige andere katten is Luna helemaal niet verlegen. Haar aaibare karakter en unieke uitstraling maken haar onweerstaanbaar.

Luna, een van de geliefde personages uit de Happy Lamps familie, staat klaar om je wereld te verlichten en een glimlach op je gezicht te toveren. Maar vergis je niet, Luna is niet alleen voor de kleintjes. haar veelzijdige design en uitgebreide kleurkeuzes maken haar tot een ware sfeermaker, geschikt voor elke ruimte en leeftijdsgroep. van de woonkamer tot de kinderkamer, Luna is er altijd om jouw wereld met warmte en licht te omhullen.

Wat Luna zo bijzonder maakt

Met haar gestippelde pootjes, gestreepte lijfje en charmante lampenkap steelt Luna onmiddellijk de show in elke kamer. Haar wollen gezicht met geborduurde ogen en mond straalt vriendelijkheid uit. En als ze haar staart omhoog houdt, weet je dat ze in een goed humeur is. Luna draagt trots haar lampenkap en wacht geduldig om bij jou thuis te schitteren.

happy-lamps-luna3.jpg

Waar past Luna het beste?

Luna is de perfecte blikvanger voor de entree of de woonkamer, waar ze de avond in een warme sfeer laat eindigen. Ze voelt zich ook helemaal thuis in de kinderkamer of jouw slaapkamer, waar ze een magische sfeer creëert om bij weg te dromen. Als onconventionele vloerlamp tovert ze een glimlach op het gezicht van iedereen in haar buurt, en ze kijkt ernaar uit om jou te betoveren met haar zachte gloed.

Cadeautje van ons... 10% korting op Luna de kat!

Bestel met kortingscode happywonen10 Luna de kat en je krijgt 10% korting!

Wonenonline