233
Maak kennis met Alma: jouw pluizige lampenvriend
Gepubliceerd: 29-08-2023 Laatste update: 26-02-2024

Alma is een van de karakteristieke leden van de Happy Lamps familie. Deze lampen zijn niet alleen voor de kleintjes; hun veelzijdige designs en kleurkeuzes maken ze ware sfeermakers in elke ruimte, voor alle leeftijden. Van woonkamer tot kinderkamer, er is altijd een Happy Lamp die bij je past.

Een alpaca met liefde en flair

Alpaca's zijn lief en pluizig, en Alma is daarop geen uitzondering. Met haar aaibare vacht en de schattige pompons op de lampenkap is ze een ware eye-catcher. Haar zachtaardige uiterlijk tovert altijd een glimlach op je gezicht. Alpaca's zijn vredige en vriendelijke dieren die graag in een groep leven, en Alma blijft graag aan je zijde tijdens al je dagelijkse bezigheden thuis of op kantoor.

Wat maakt Alma speciaal?

Alma onderscheidt zich van alle andere lampen door haar unieke pluizige stof. Dankzij haar neutrale beige kleur past ze perfect in alle kamers. Haar pluizige vacht in combinatie met haar kraaloogjes en schattige sjaal tovert een glimlach op ieders gezicht, of je nu groot of klein bent. Bovendien zorgt de unieke lampenkap voor een bijzonder gezellige lichtkleur die de ruimte betovert.

Alma2_720x.jpg

Overal een blikvanger

Alma is een veelzijdige tafellamp die zich perfect thuisvoelt in alle kamers. Of ze nu pronkt op het dressoir in de hal, als decoratieve lamp op een tafeltje naast de bank, of 's avonds naast je bed staat om je te vergezellen voor het slapengaan, Alma is altijd een betoverende aanwezigheid met haar zachte licht.

Cadeautje van ons... 10% korting op Alma de alpaca!

Bestel met kortingscode happywonen10 Alma de alpaca en je krijgt 10% korting!

Wonenonline