1168
Dutch design vloer

Het Nederlandse Bolefloor introduceerde onlangs als eerste ter wereld hardhouten vloeren waarvan de planken de natuurlijke kromming van de boom volgen. Met de nieuwe, duurzame technologie worden niet alleen meer planken per boom gemaakt; er ontstaan ook unieke vloeren met een stijlvol lijnenspel. Een prachtig voorbeeld van hoe slimme innovaties zorgen voor bijzonder interieurdesign.

Waar conventionele vloeren van rechte planken maar een beperkt deel van elke boom gebruiken, benut Bolefloor zon 20 procent meer, waardoor minder restafval wordt verspild. Elke vloer gemaakt met de innovatieve technologie van het snel groeiende Nederlandse designbedrijf is zo uniek als elke afzonderlijke boom.

De vloeren liggen in woningen, restaurants, hotels, winkels, kantoren en skichalets en zijn geschikt voor iedere setting waar een warm en sfeervol interieur gewenst is. Maar volgens Bolefloor CEO Rain Eisler kan Bolefloor meer dan alleen als vloer dienen: "Onze technologie is gebruikt om muren en zelfs plafonds te creeeren. De eigen verbeelding is de enige beperking!"

Beschikbaarheid
De vloeren zijn beschikbaar in eiken, essen, esdoorn, kersen en walnoot en zelfs in een multilayer oplossing voor omgevingen met wisselende temperaturen of krachtige vloerverwarming.

Alle varianten worden onbewerkt of geolied geleverd, voorzien van messing en groef, klaar om te worden vastgelijmd. De planken zijn 280 cm lang en 13 tot 33 cm breed, waarin natuurlijke variaties voorkomen.

Bolefloor is beschikbaar via een exclusief netwerk van professionele vloerendealers in heel Europa en sinds kort ook in de Verenigde Staten. Voor meer voorbeelden zie www.bolefloor.com.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners