535
Met de voetjes óp de vloer

Je huis verwarmen, van de open haard naar de gaskachel en via de centrale verwarming naar de warmtepomp. We hebben op dit gebied nogal wat ontwikkelingen gezien de afgelopen jaren.

Hoe wij als woonliefhebbers het liefste de (centrale) verwarming zien? Niet! Het zijn vaak geen eyecatchers in het interieur. Al wordt hier natuurlijk de laatste jaren wel hard aan gewerkt, zo zijn er voor de badkamer al hele stijlvolle radiatoren te vinden. Deze zijn eveneens handig om handdoeken op te hangen. Maar wat onze ideale oplossing is voor verwarmen? Wij verklappen deze onzichtbare variant!

Allemaal gevloerd

Op de redactie zijn we het unaniem eens; wij zijn dol op vloerverwarming. Niet alleen omdat je deze variant van verwarmen niet ziet, ook omdat hij heerlijk comfortabel is. Er is geen manier van verwarmen die je zo direct voelt als vloerverwarming. Na een lange en koude dag werken is thuiskomen en je schoenen uittrekken op een verwarmde vloer een ultiem gevoel van luxe. Voorheen was vloerverwarming alleen geschikt voor vloeren die bestonden uit tegels. Vandaag de dag is dat anders, want wist je dat een houten vloer en vloerverwarming laten aanleggen tegenwoordig heel goed samengaan? Iets waar wij heel blij van worden, want als er één tijdloze vloer te bedenken is dan is dat wel de parketvloer van hout.

hendersmagazinebanner.png

Go voor de pro

Of je zelf een houten vloer inclusief verwarming moet aanleggen? Dat raden wij sterk af tenzij je zelf heel handig bent aangelegd en weet wat je doet. In alle andere gevallen is het slimmer om een professionele partij in te huren. Hout is namelijk een natuurproduct wat zijn eigen kenmerken heeft. De combinatie met vloerverwarming kan dan ook wel eens voor problemen zorgen. Ga dus bijvoorbeeld gewoon voor één van de mooie houten vloeren van Uipkes® en laat hen ook direct de verwarming aanleggen. Dan weet jij zeker dat je er de komende jaren warmpjes én stijlvol bijzit.

Kortom, het maakt tegenwoordig niet meer uit wat voor soort vloer je hebt. Je kunt met ieder type vloer al voor vloerverwarming gaan. Dit is een heerlijk comfortabel gevoel én geeft direct een gevoel van warmte. Hierdoor hoeft de verwarming vaker minder hoog te staan dan gebruikelijk, iets wat zeker scheelt op de totale kosten!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners