567
Mythe de wereld uit: Vloerverwarming en parket kunnen wel!

Koude voeten, misschien wel ergernis nummer één voor ons in de winter. Dit willen we dan natuurlijk ook ten allen tijde voorkomen, zeker wanneer we lekker binnen in ons eigen huis zijn. Vloerverwarming is hier dé oplossing voor. Waar dit vroeger alleen onder tegels kon, is dit nu echt niet meer het geval. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden van vandaag de dag zijn.

Op eigen houtje

Tegenwoordig is het niet meer alleen mogelijk om vloerverwarming onder stenen vloeren te plaatsen, maar ook onder vloeren als pvc en laminaat is dit een heel goed idee. Want wist u dat vloerverwarming op een houten vloer ook gewoon kan? Geen kromtrekkende vloeren en planken meer! 

Zeker niet wanneer u gaat voor houten vloeren van topkwaliteit. Zo zijn houten vloeren van Europa Parket aan te raden. Niet alleen omdat ze qua kwaliteit het beste van het beste zijn, maar ook omdat ze u kunnen adviseren over wat de beste oplossing is in uw specifieke geval.

hendersmagazinebanner.png

Goed gegoten

Wat wij naast tegels en plavuizen tegenwoordig veel zien, zijn de gietvloeren. Ontzettend mooie vloeren waar de mogelijkheden eindeloos mee zijn. Ze zijn in alle kleuren, maten en soorten verkrijgbaar, en daarnaast erg leefbaar. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en kunnen ook tegen een stootje. Ook deze soort vloeren combineren perfect met vloerverwarming.

Kortom, geen enkele reden meer waarom u in de winter nog koude voeten gaat hebben. Welke soort vloerbedekking u ook kiest, u zit er vanaf nu altijd warmpjes bij. Ook de houten vloer kunt u prima combineren met vloerverwarming. Houd er wel rekening mee welk soort hout u kiest en uiteraard van welke kwaliteit. Om de juiste keuze hierin te maken is het raadzaam goed advies in te winnen!

Om de juiste keuze hierin te maken is het raadzaam goed advies in te winnen! Dit kan bijvoorbeeld op de site van Europaparket.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners