2091
Oven en magnetron

Hot news zijn de jongste Twin Turbo dubbelovens van ATAG. De Twin Turbo dubbelovens zijn ovens waarbij met een simpele verdeelplaat van een oven twee wordt gemaakt. Elk met aparte bediening en hetelucht ventilator.

De Twin Turbo dubbelovens met verdeelplaat maken dus van 1 grote 2 kleintjes. Wordt de helft van de ruimte maar gebruikt dan betekent dat supersnel resultaat, sneller warm dus tijdbesparing en energiezuinig. Wordt de oven zonder verdeelplaat gebruikt dan is er het voordeel van de dubbele ventilator door een gelijkmatiger verdeling van de warmte. Ideaal voor koks die de ene keer alleen of met zijn tweetjes zijn en de andere keer een heel gezin of aantal gasten ontvangen. En voor wie een keer op de automatische piloot wil koken is er de ingebouwde functie "Easy Cook". Een compleet automatisch programma dat zelf de tijden en temperatuur bepaalt tot aan het verschil in bereidingstijd tussen groene en witte asperges toe. Bovendien onthoudt een speciale functie hoe de kok bepaalde gerechten het best gelukt vindt. Simpel intoetsen en de oven herhaalt precies het juiste schema. ATAG heeft ook nagedacht over schoonmaakgemak. Zo hebben enkele ovens een pyrolyse schoonmaaksysteem. Door opwarming tot 500 graden verbranden etensresten die daarna met een doek makkelijk te verwijderen zijn. En de zelfreinigende katalytische achterwand beschermt tegen vuil.

Van één naar twee
Niet alleen oogverblindende details maken de nieuwe ovens een plaatje. Wereldnieuws is het principe "dubbele oven". Door een verdeelplaat wordt een oven handmatig in tweeën gedeeld, waardoor er twee verschillende ovens ontstaan. Beide ovendelen hebben een eigen hetelucht ventilator, verlichting en zijn afzonderlijk in te stellen. Hierdoor kunnen verschillende gerechten op twee verschillende temperaturen tegelijkertijd worden bereid. Maar de ruimte is ook geschikt om een gerecht warm te houden of net die paar broodjes af te bakken zonder de hele oven aan te zetten. Een kleinere oven is sneller warm, en gebruikt minder energie.

hendersmagazinebanner.png

Gemak dient de mens
Lang wachten tot de oven is voorverwarmd, behoort tot het verleden. Dankzij de hoogvermogen voorverwarmstand is de oven zo op temperatuur. Daarnaast hebben de ovens een zeer gelijkmatige warmteverdeling door de gehele ovenruimte. Om de paar minuten door het glas kijken of het gerecht klaar is, hoort er ook niet meer bij. Om het de hobbykok helemaal makkelijk te maken is er: "Easy Cook", automatisch programmas van populaire gerechten waarbij geen tijd of temperatuur hoeft worden ingesteld. Via een overzichtelijk menu kan het juiste programma worden gekozen en de oven zorgt voor een perfect en smakelijk resultaat. Bij de luxe modellen worden de programmas zelfs in een speciaal tekstdisplay toegelicht. Voor diegene die het niet kunnen laten en de oven toch in de gaten willen houden, is er een display. Met één blik wordt duidelijk wat de status van het programma is en hoelang het nog duurt voor de gerechten kunnen worden opgediend. Eet smakelijk!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners