1331
Oven en magnetron
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Küppersbusch introduceert binnen haar collectie keukenapparaten een compleet vernieuwde combi steamer. Een stoomoven met alle eigenschappen van een normale heteluchtoven en de extra stoomfunctie.

In de steamer van Küppersbusch wordt het eten op een zeer gezonde wijze bereid. Rijst, groenten, aardappelen, vis, kip en vlees kunnen heel gezond en mager worden gestoomd maar ook is de oven geschikt voor het regenereren van maaltijden, dit is een gezonde en snelle (9 min.) manier van opwarmen, zo blijven alle vitamines bewaard en ziet het gerecht er goed uit van kleur en structuur. Er zijn diverse programmas voor vis, vlees, groenten en voor ontdooien.

Ook taarten, cakes, pizzas en dergelijke kunnen perfect worden bereid en doordat er extra stoom kan worden toegediend droogt er geen gerecht meer uit en blijft het extra lang vers.

Daarnaast is de oven uitgerust met allerlei unieke functies en bevat hij een gourmet stomen dat reeds 20 voorgeprogrammeerde recepten bevat.

Er is keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Verkoopadviesprijs van de EKDG 6900.1PW bedraagt € 4199,00.
Küppersbusch ontwikkelde een inspirerend receptenboekje dat gratis kan worden gedownload van de website: www.kuppersbusch.nl.
Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide