1223
Oven en magnetron

Küppersbusch introduceert binnen haar collectie keukenapparaten een compleet vernieuwde combi steamer. Een stoomoven met alle eigenschappen van een normale heteluchtoven en de extra stoomfunctie.

In de steamer van Küppersbusch wordt het eten op een zeer gezonde wijze bereid. Rijst, groenten, aardappelen, vis, kip en vlees kunnen heel gezond en mager worden gestoomd maar ook is de oven geschikt voor het regenereren van maaltijden, dit is een gezonde en snelle (9 min.) manier van opwarmen, zo blijven alle vitamines bewaard en ziet het gerecht er goed uit van kleur en structuur. Er zijn diverse programmas voor vis, vlees, groenten en voor ontdooien.

Ook taarten, cakes, pizzas en dergelijke kunnen perfect worden bereid en doordat er extra stoom kan worden toegediend droogt er geen gerecht meer uit en blijft het extra lang vers.

Daarnaast is de oven uitgerust met allerlei unieke functies en bevat hij een gourmet stomen dat reeds 20 voorgeprogrammeerde recepten bevat.

Er is keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Verkoopadviesprijs van de EKDG 6900.1PW bedraagt € 4199,00.
Küppersbusch ontwikkelde een inspirerend receptenboekje dat gratis kan worden gedownload van de website: www.kuppersbusch.nl.
Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners