1824
Siemens Liftmatic

Waarom zou een oven eigenlijk altijd aan de voorkant open moeten gaan? Tenslotte wordt de deur van een apparaat vaak als onhandig en storend ervaren. Een slimme oplossing is de �hangende� oven die aan de onderkant opengaat. Door een druk op de knop schuift de bodem van de oven, volledig elektronisch gestuurd, via een telescoop-liftsysteem omlaag.

Deze ovens bieden ongekende mogelijkheden voor de inrichting van de keuken omdat ze, ook zonder bovenkast, overal aan de muur kunnen worden bevestigd. De liftoven is vanaf drie kanten vrij toegankelijk, zonder dat u hoeft te bukken. Ook ergonomisch dus een perfecte oplossing.

Bron: Vereniging comfortabel wonen

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS KEUKENBROCHURES (TIP!)

Ben je op zoek naar meer keukeninspiratie of wil je je offline laten inspireren door de laatste trends? Vraag dan onderstaande keukenbrochures helemaal gratis aan.

Vergeet het vinkje niet bij Ja, stuur mij dit design keukenboek
Alle velden zijn verplicht voor een goede verwerking van uw aanvraag

Invalid Input

Onze partners