1905
Boretti luxe Linea
Gepubliceerd: 05-10-2012 Laatste update: 05-05-2017

La Dolce Vita, daar houdt Boretti van. Net als de Italianen heeft zij de liefde en passie voor het (familie)leven en waardeert zij het samenzijn onder het genot van goed eten. Hierin is koken het absolute middelpunt. Smaak, daar gaat het allemaal om. De Italiaanse voorliefde voor het bereiden van overheerlijke gerechten in de keuken is de basis van Borettis uitgebreide assortiment. Dit voorjaar bekent Boretti kleur in de keuken. Het Italiaanse topdesign merk breidt namelijk uit met zeer opvallende kleuren. En maakt hiermee een bijzonder statement. Want naast de bekende fornuizen in kleur, is nu ook haar design inbouwapparatuur zo ver. En dit betekent ongekende mogelijkheden, custom made. Boretti brengt u alle kleuren van de regenboog, in alle RAL varianten.

Ferrari rood, Lamborghini oranje of geel
Altijd al gedroomd van uw zwarte hoogglans keuken met Ferrari rode, Lamborghini oranje of gele inbouwapparatuur? Met de uitgebreide luxe Linea 45 - 45 cm serie - design inbouwapparatuur maakt Boretti dit voor u waar. Hiermee haalt u het beste in uw keuken naar voren. De keuze voor alleen RVS of antraciet is verleden tijd. De kwalitatieve hoogstaande producten zijn in elke persoonlijke voorkeur te verkrijgen. Wat te denken van een Ferrari rode multifunctionele stoomoven of een Lamborghini oranje inbouw wijnklimaatkast? Of liever een uitgebreide knalgele combimagnetron met warmhoudlade, of zelfs een kobalt blauwe luxe steamer met grill-functie? Linea 45 is er nu in elke gewenste kleur, in een collectie die nog nooit zo compleet is geweest.

Variatie en innovatie
Opvallend in deze serie is de grote variatie aan ovens, om de beste smaak uit uw gerechten te halen. Variërend van een basis multifunctionele heteluchtoven met pyrolysereinigingsfunctie tot en met combi-steamers, het is er allemaal. De apparaten hebben uitgebreide functies in zich voor het juiste, smaakvolle resultaat. Bovendien is Boretti ook weer sterk op het innovatieve terrein en heeft zij drie opmerkelijke items in de collectie toegevoegd. Het gaat om een inbouw wijnkoeler ofwel wijnklimaatkast, een professionele inbouw biertap en zelfs een flatscreen LCD TV! Nog meer luxe in de keuken voor u.

Hi-Five garantie
Omdat Boretti het volste vertrouwen heeft in haar producten heeft zij het Hi-Five garantieplan ontwikkeld. Dit houdt in dat zij 5 jaar garantie geeft bij gelijktijdige aanschaf van 4 of meer Boretti apparaten, in plaats van de standaard 2 jaar bij de aankoop van een product. Nog meer zekerheid dat u uw eigen perfect uitgekozen keuken met een lange levensduur in huis haalt. Liefhebbers van koken zullen dit gegarandeerd waarderen. Want dat is waar Boretti voor staat, zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wat is er mooier dan genieten van het overheerlijke eten in een prachtige, kleurrijke kookomgeving?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide