1553
Bosch colorglass

Bosch brengt meer kleur in de keuken met het nieuwe ColorGlass programma voor inbouwapparatuur. Het kleurenprogramma zorgt voor meer flexibiliteit in de keukenplanning en geeft de keuken een persoonlijk karakter. Naast roestvrij staal introduceert Bosch inbouwapparaten in de kleurvarianten: zwart, wit, Quarz en Satin Brown.

Vaak vormen inbouwapparaten als ovens, magnetrons, wandschouwen of servieswarmers een beperkende factor bij het inrichten van de keuken. Roestvrij staal is doorgaans de norm. In veel gevallen is een alternatieve kleur niet voorhanden, zodat de keuken die extra persoonlijke en onderscheidende elementen moet missen.

Dat is nu verleden tijd met het ColorGlass programma waarmee Bosch het samenstellen van de keuken persoonlijker en veelzijdiger maakt. ColorGlass is een bijzondere combinatie van design en materiaal. De inbouwapparaten zijn uitgevoerd in diverse kleuren en voorzien van een glazen front. ColorGlass geeft de keuken zowel kleur als een eigentijdse en hoogwaardige uitstraling.

De zwarte kleur vestigt de aandacht op het design, het wit schept ruimte in de keuken en Satin Brown zorgt voor een warme sfeer. De kleur Quarz is speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van het 125-jarige jubileum van Bosch en is ideaal om te combineren met andere materialen, zoals hout en marmer. De glazen fronts zijn stootvast en eenvoudig schoon te maken. Ingebouwde displays zorgen voor een eenvoudige bediening van de apparaten en dankzij het transparante glas heeft men uitstekend zicht in bijvoorbeeld de oven.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners