1848
Bosch colorglass
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 08-08-2023

Bosch brengt meer kleur in de keuken met het nieuwe ColorGlass programma voor inbouwapparatuur. Het kleurenprogramma zorgt voor meer flexibiliteit in de keukenplanning en geeft de keuken een persoonlijk karakter. Naast roestvrij staal introduceert Bosch inbouwapparaten in de kleurvarianten: zwart, wit, Quarz en Satin Brown.

Vaak vormen inbouwapparaten als ovens, magnetrons, wandschouwen of servieswarmers een beperkende factor bij het inrichten van de keuken. Roestvrij staal is doorgaans de norm. In veel gevallen is een alternatieve kleur niet voorhanden, zodat de keuken die extra persoonlijke en onderscheidende elementen moet missen.

Dat is nu verleden tijd met het ColorGlass programma waarmee Bosch het samenstellen van de keuken persoonlijker en veelzijdiger maakt. ColorGlass is een bijzondere combinatie van design en materiaal. De inbouwapparaten zijn uitgevoerd in diverse kleuren en voorzien van een glazen front. ColorGlass geeft de keuken zowel kleur als een eigentijdse en hoogwaardige uitstraling.

De zwarte kleur vestigt de aandacht op het design, het wit schept ruimte in de keuken en Satin Brown zorgt voor een warme sfeer. De kleur Quarz is speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van het 125-jarige jubileum van Bosch en is ideaal om te combineren met andere materialen, zoals hout en marmer. De glazen fronts zijn stootvast en eenvoudig schoon te maken. Ingebouwde displays zorgen voor een eenvoudige bediening van de apparaten en dankzij het transparante glas heeft men uitstekend zicht in bijvoorbeeld de oven.

Lees ook: 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide