5075
Atag ovens

Het Nederlandse topmerk ATAG introduceert als eerste een alternatief voor RVS inbouwapparatuur: de Grafietlijn. Deze innovatieve lijn wordt gekenmerkt door een intense donkere Grafiet kleur en een industriële vormgeving. De inbouwapparaten passen in zowel een strakke, moderne als in een landelijke, nostalgische keuken.

De Grafietlijn van ATAG bestaat uit kookplaten, ovens, (combi)magnetrons, een stoomoven en afzuigkappen. De apparatuur laat zich heel fraai combineren met inductie- of keramische kookplaten van vitro-keramisch glas en is eenvoudig schoon te maken.

Naast functionaliteit wordt in de keuken steeds meer aandacht besteed aan vormgeving. Daarnaast zijn de laatste jaren spannende ontwikkelingen te zien geweest in kleuren en keukenstijlen.

De nieuwe Grafietlijn van ATAG vormt hier een passende aanvulling op. Werd inbouwapparatuur eerder gedomineerd door RVS, nu kan ook gekozen worden voor Grafiet. Grafiet heeft van nature een rustige, strakke uitstraling en past daarom bij iedere keukenstijl. Keuken en apparatuur vloeien op natuurlijke wijze samen. Keukens met veel houtaccenten behouden met Grafiet een warme uitstraling. Moderne keukens met hoogglans wit of keukens met grijze of zwarte tinten combineren op vanzelfsprekende wijze met Grafiet. In kleurrijke keukens worden met grafietkleurige inbouwapparatuur juist rustpunten gecreëerd.

Puur ATAG
ATAG biedt een zeer complete lijn keukenapparatuur, een zeldzame mix van geavanceerde technologie, hoge functionaliteit en oogstrelend, tijdloos design. De innovatieve keuken-apparaten onderscheiden zich door topkwaliteit, optimaal gebruiksgemak en Nederlands ontwerp. De collectie bestaat uit kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, (combi)magnetrons, (stoom)ovens, (Amerikaanse) koel- vriescombinaties, vaatwassers en mengkranen. ATAG is partner in Living Tomorrow, het huis van de toekomst in Amsterdam.

Meer info: www.atag.nl

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners