5529
Atag ovens
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 19-06-2017

Het Nederlandse topmerk ATAG introduceert als eerste een alternatief voor RVS inbouwapparatuur: de Grafietlijn. Deze innovatieve lijn wordt gekenmerkt door een intense donkere Grafiet kleur en een industriële vormgeving. De inbouwapparaten passen in zowel een strakke, moderne als in een landelijke, nostalgische keuken.

De Grafietlijn van ATAG bestaat uit kookplaten, ovens, (combi)magnetrons, een stoomoven en afzuigkappen. De apparatuur laat zich heel fraai combineren met inductie- of keramische kookplaten van vitro-keramisch glas en is eenvoudig schoon te maken.

Naast functionaliteit wordt in de keuken steeds meer aandacht besteed aan vormgeving. Daarnaast zijn de laatste jaren spannende ontwikkelingen te zien geweest in kleuren en keukenstijlen.

De nieuwe Grafietlijn van ATAG vormt hier een passende aanvulling op. Werd inbouwapparatuur eerder gedomineerd door RVS, nu kan ook gekozen worden voor Grafiet. Grafiet heeft van nature een rustige, strakke uitstraling en past daarom bij iedere keukenstijl. Keuken en apparatuur vloeien op natuurlijke wijze samen. Keukens met veel houtaccenten behouden met Grafiet een warme uitstraling. Moderne keukens met hoogglans wit of keukens met grijze of zwarte tinten combineren op vanzelfsprekende wijze met Grafiet. In kleurrijke keukens worden met grafietkleurige inbouwapparatuur juist rustpunten gecreëerd.

Puur ATAG
ATAG biedt een zeer complete lijn keukenapparatuur, een zeldzame mix van geavanceerde technologie, hoge functionaliteit en oogstrelend, tijdloos design. De innovatieve keuken-apparaten onderscheiden zich door topkwaliteit, optimaal gebruiksgemak en Nederlands ontwerp. De collectie bestaat uit kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, (combi)magnetrons, (stoom)ovens, (Amerikaanse) koel- vriescombinaties, vaatwassers en mengkranen. ATAG is partner in Living Tomorrow, het huis van de toekomst in Amsterdam.

Meer info: www.atag.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide