1215
Verf

Pure & Original brengt sinds kort een nieuwe zeer bijzondere verf op de markt. Eén van de mooiste en zeer brede verflijnen van Nederland. De verf heeft een exclusieve, stoer sober chique uitstraling en wordt gemaakt met natuurlijke pigmenten. De verf is verkrijgbaar in meerdere soorten:

Fresco, een authentieke kalkverf.

Classico, een zeer matte krijtverf.

Traditional Paint, diverse lakken van zeer mat tot hoogglans.

Floor Paint, 2 soorten vloerverf.

Kalei, een bijzondere gevelverf die een uitstraling alsof de gevel al 10 tot 15 keer geschilderd is.

Een onderscheidend vermogen van de verf is dat de consument zijn totale woning binnen en buiten, wanden, deuren, vloeren en gevel, in de zelfde kleurlijn kan (laten) uitvoeren. Alle verven van een zeer hoge kwaliteit zijn en standaard leverbaar in 120 kleuren. Het totale kleurenpalet bestaat uit meer dan 24.000 kleuren.

Pure & Original is verkrijgbaar via de betere interieurzaken, ontwerpers, kleur- en interieur adviesbedrijven. In Nederland zullen ca. 45 dealers Pure & Original vanuit voorraad aanbieden.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners