473
Think Pink!

Voor de Britse verf- en behangfabrikant Little Greene is de Borstkankermaand oktober wederom hét momentom Pink Ribbon te steunen. Reeds zeven jaar doet Little Greene dit door gedurende de helemaand oktober een deel van de Nederlandse verkoopopbrengsten van verfblikken en behangrollente doneren aan Pink Ribbon.

Ondanks dat de overlevingskansen deafgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er jaarlijks toch nog meer dan 3.000 mensen aan borstkanker. Onderzoek is daarom nog steeds hard nodig. Nog tot en met 31 oktober helpen klantenvan Little Greene actief mee om onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandelingervan te steunen. Little Greene doneert € 0,50 van elk verkocht verfblik én elke verkochte behangrol aan Pink Ribbon. Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die geheel oktober 2022 worden verkocht via deLittle Greene-dealers in Nederland en via www.littlegreene.nl.

Ruth Mottershead, Creative Director Little Greene: “We vinden het heel belangrijk om de Borstkankermaand oktober te supporten. Pink Ribbon doet uitzonderlijk werk om geld in te zamelen voornoodzakelijk borstkankeronderzoek en de nazorg van borstkankerpatiënten. We vinden het daaromeen eer om deze essentiële liefdadigheidsinstelling te steunen.”

Indira Balgobind, Brandmanager Pink Ribbon: “We zijn ontzettend blij dat Little Greene ons ook dit jaar weer steunt. Want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dankzij jullie actie kunnen wemeer borstkankeronderzoek financieren. En dragen jullie bij aan projecten en onderzoek om borstkankerte voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. En kunnen we er alles aan doen om het leven naborstkanker zo prettig mogelijk te maken.”

Meer informatie over Little Greene is te vinden op www.littlegreene.nl. Voor meer informatie overPink Ribbon verwijzen we naar www.pinkribbon.nl.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners