751
Kludi

De jury van experts uit verschillende technologische branches was het bij de uitreiking van Europas grootste technologie- en lifestyle contest eens: E-GO is een buitengewoon product met een hoge mate aan bedieningsgemak in een modern design. Eveneens vervult E-GO alle principiële voorwaarden zoals uitstekende kwaliteit, hoge functionaliteit, duurzaamheid en een actueel design. Bovendien is de mengkraan voorzien van een zowel innovatieve als ook praktische extra functie, nl. de sensor technologie voor een hygiënische en aanrakingsvrije bediening.

In zijn geheel overtuigt de mengkraan in het dagelijkse gebruik en uiterlijk - de Plus X Award werd op het gebied van woontechnologie toegekend. Hiermede bewijst Kludi eens te meer haar innovatiekracht ten opzichte van de eindgebruiker; want alleen topproducten met de genoemde kwaliteiten, ecologisch zinvolle efficiency en doordachte ergonomie dringen door tot de 17 personen tellende jury van experts.

De keukenmengkraan KLUDI E-GO betekent ongecompliceerd "water to go" en een must have in iedere keuken. Verkrijgbaar bij de sanitair- en keukenvakhandel

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS KEUKENBROCHURES (TIP!)

Ben je op zoek naar meer keukeninspiratie of wil je je offline laten inspireren door de laatste trends? Vraag dan onderstaande keukenbrochures helemaal gratis aan.

Vergeet het vinkje niet bij Ja, stuur mij dit design keukenboek
Alle velden zijn verplicht voor een goede verwerking van uw aanvraag

Invalid Input

Onze partners