1814
Grohe keukenkranen bij X²O: praktische elegantie
Gepubliceerd: 05-10-2021 Laatste update: 29-09-2021

Een keukenkraan is zoveel meer dan een mooi ontworpen onderdeel van je interieur. Met de juiste kraan til je je keuken naar een hoger niveau en kan je zorgen voor een echte eyecatcher. De perfecte keukenkraan moet een goede balans hebben tussen praktische functies en een elegant design.

De Grohe Essence serie: eigentijdse kleuren en modern design 

Stijlvolle en duurzame keukenkranen, dat is waar Grohe in uitblinkt. De Essence kranen hebben een grote bewegingsvrijheid en zijn uitgerust met een handige waterbespaarfunctie. Praktisch voor in de keuken waar een hoop water gebruikt wordt.. De lage inloopbek, de gebogen kraanhals en de strakke dunne hendel geven de Essence kranen een unieke look. 

Grohe pakt uit met een aantal uitzonderlijke kleurtinten. Traditioneel chroom raakt nooit uit de mode. Wil je meer ‘on trend’ zijn, dan kan je ook kiezen voor Supersteel, Cool Sunrise of Hard Graphite. Supersteel leunt aan bij staalkleur maar past ook perfect bij beton of hout. Cool Sunrise brengt een gouden randje aan elk keukeninterieur en Hard Graphite past erg goed in originele, witte keukens met grijze accenten. 

De Grohe Eurosmart reeks: innovatieve, ergonomische vormgeving 

Een Grohe Eurosmart kraan past in elk keukeninterieur. Gebruiksvriendelijkheid staat in deze reeks centraal. Deze kraan biedt veel bewegingsvrijheid en is uitgerust met een handige waterbespaarfunctie. De soepele ééngreepsbediening is praktisch voor elk soort keukengebruiker - met één hand switch je snel de temperatuur van het water van koud naar warm en bepaal je de intensiteit van de straal.

Een andere handigheid van deze Eurosmart kranen is de uittrekbare handdouche. Het afspoelen van je gootsteen wordt daardoor makkelijker dan ooit tevoren. Elk hoekje is zonder problemen bereikbaar. De Eurosmart kranen vind je in deze kleuren glanzend chroom en Supersteel.

Mag het iets meer zijn? Kokend of bruisend water Grohe Red & Grohe Blue 

Met een Grohe Red Duo-mengkraan komt er gelijk kokend water uit jouw keukenkraan. Geniet dankzij deze keukenkraan van warm water zonder wachten. Dag waterkoker en hallo snelle kop thee!  

Meer zin in een glas gezuiverd water? De Grohe Blue keukenkraan filtert gewoon kraanwater in puur, lekker tafelwater. Zo heb je altijd een plat, licht bruisend of sterk bruisend glas water binnen handbereik.

Ontdek alle Grohe keukenkranen in onze X²O Badkamers webshop. Je vindt vast en zeker een keukenkraan die past bij jouw keukenstijl. Onze Grohe keukenkranen zijn exclusief online verkrijgbaar. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide