107
Een meesterwerk voor de keuken; de Mythos Masterpiece kraan
Gepubliceerd: 10-06-2024

Franke's veelgeprezen Mythos Masterpiece-collectie wordt nu nog indrukwekkender met de introductie van de Mythos Masterpiece kraan. Deze nieuwste toevoeging aan het premiumassortiment van het merk is al bekroond met zowel de Kitchen Innovation Award als de Red Dot Award. Dit bevestigt niet alleen het voortreffelijke design, maar ook de uitstekende kwaliteit van het product.

Luxe design voor een aantrekkelijke kookruimte

De Mythos Masterpiece kraan is ontworpen met luxe in gedachten en verhoogt de aantrekkingskracht van elke keuken. Het strakke en gladde uiterlijk contrasteert en vult de andere elementen van de collectie perfect aan. De roestvrij stalen body valt op door zijn uitzonderlijke schoonheid en combineert rechte lijnen met zachte, ronde vormen. Dit zorgt voor een elegante uitstraling die graag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Drie metallic kleuren voor meer persoonlijkheid

Naast het prachtige ontwerp biedt de Mythos Masterpiece kraan je de mogelijkheid om je persoonlijkheid in de keuken te laten zien. Met keuze uit drie metallic kleuropties—antraciet, koper en goud—kun je spelen met combinaties en contrasten die jouw stijl weerspiegelen. Deze kleuren zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam, waardoor je langdurig kunt genieten van de schoonheid van je keuken.

De complete Masterpiece collectie: Tijdloze keukens

De volledige Mythos Masterpiece-collectie bestaat uit een zorgvuldig samengesteld assortiment van gekleurde roestvrij stalen wasbakken, kranen en accessoires. Elk onderdeel is ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in gedachten, waardoor je een unieke keuken kunt creëren die de tand des tijds doorstaat. De collectie omvat alles wat je nodig hebt om je keuken naar nieuwe hoogten van schoonheid en functionaliteit te tillen: wasbakken, kranen, zeepdispensers, afvoeren, overlopen, drukknoppen en spoelaccessoires.

Hoogwaardige materialen en technologie

Het hoogwaardige roestvrij staal van de collectie is behandeld met Franke's exclusieve F-Inox Technology-coating. Dit maakt het materiaal hydrofoob en oleofoob, wat betekent dat het water- en olieafstotend is. Dit zorgt niet alleen voor een verlengde duurzaamheid, maar maakt het ook zeer kras- en vlekbestendig. De gepolijste afwerking biedt een superieure elegantie en maakt de kraan gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken, wat zorgt voor een hygiënische en vlekkeloze keuken.

Een vierde kleur voor eindeloze mogelijkheden

Naast de drie metallic kleuropties is de Mythos Masterpiece kraan ook verkrijgbaar in een roestvrij stalen versie. Deze variant combineert moeiteloos met alle Franke roestvrij stalen wasbakken, wat je nog meer vrijheid geeft om je ideale keuken samen te stellen.

Premium design met uitstekende functionaliteit

Het design van de Mythos Masterpiece kraan trekt de aandacht, maar de kraan biedt ook tal van functionele voordelen. De hoge en gebogen vorm zorgt voor voldoende ruimte boven de spoelbak, wat het afwassen en afspoelen van grote hoeveelheden vergemakkelijkt. Daarnaast is de kraan uitgerust met een uittrekbare uitloop voor maximale flexibiliteit.

Innovatieve functies voor optimaal gebruiksgemak

De dual-spray-functie biedt een krachtige waterstroom, ideaal voor het schoonmaken van groenten en fruit en het verwijderen van hardnekkig vuil op borden en pannen. De flexibele slang geeft je nog meer controle, zodat je elke hoek van de spoelbak kunt bereiken. De laminaire perlator zorgt voor een kristalheldere, niet-spattende waterstroom met zeer weinig geluid, wat bijdraagt aan een comfortabele gebruikservaring.

Naadloze integratie in elke woonstijl

Zoals altijd kunnen de oplossingen van Franke naadloos worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan woonstijlen. De Mythos Masterpiece kraan tilt de keukenervaring gegarandeerd naar een hoger niveau, met een perfecte balans tussen design en functionaliteit.

In een wereld waar zowel esthetiek als gebruiksgemak hoog in het vaandel staan, biedt de Mythos Masterpiece-collectie van Franke een uitmuntende keuze voor wie alleen het allerbeste wil. De nieuwe kraan, met zijn bekroonde design en veelzijdige functies, maakt elke keuken niet alleen mooier, maar ook praktischer. Kies voor de Mythos Masterpiece kraan en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in je keuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide