1685
Kludi
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

De jury van experts uit verschillende technologische branches was het bij de uitreiking van Europas grootste technologie- en lifestyle contest eens: E-GO is een buitengewoon product met een hoge mate aan bedieningsgemak in een modern design. Eveneens vervult E-GO alle principiële voorwaarden zoals uitstekende kwaliteit, hoge functionaliteit, duurzaamheid en een actueel design. Bovendien is de mengkraan voorzien van een zowel innovatieve als ook praktische extra functie, nl. de sensor technologie voor een hygiënische en aanrakingsvrije bediening.

In zijn geheel overtuigt de mengkraan in het dagelijkse gebruik en uiterlijk - de Plus X Award werd op het gebied van woontechnologie toegekend. Hiermede bewijst Kludi eens te meer haar innovatiekracht ten opzichte van de eindgebruiker; want alleen topproducten met de genoemde kwaliteiten, ecologisch zinvolle efficiency en doordachte ergonomie dringen door tot de 17 personen tellende jury van experts.

De keukenmengkraan KLUDI E-GO betekent ongecompliceerd "water to go" en een must have in iedere keuken. Verkrijgbaar bij de sanitair- en keukenvakhandel

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide