1169
Kludi

De jury van experts uit verschillende technologische branches was het bij de uitreiking van Europas grootste technologie- en lifestyle contest eens: E-GO is een buitengewoon product met een hoge mate aan bedieningsgemak in een modern design. Eveneens vervult E-GO alle principiële voorwaarden zoals uitstekende kwaliteit, hoge functionaliteit, duurzaamheid en een actueel design. Bovendien is de mengkraan voorzien van een zowel innovatieve als ook praktische extra functie, nl. de sensor technologie voor een hygiënische en aanrakingsvrije bediening.

In zijn geheel overtuigt de mengkraan in het dagelijkse gebruik en uiterlijk - de Plus X Award werd op het gebied van woontechnologie toegekend. Hiermede bewijst Kludi eens te meer haar innovatiekracht ten opzichte van de eindgebruiker; want alleen topproducten met de genoemde kwaliteiten, ecologisch zinvolle efficiency en doordachte ergonomie dringen door tot de 17 personen tellende jury van experts.

De keukenmengkraan KLUDI E-GO betekent ongecompliceerd "water to go" en een must have in iedere keuken. Verkrijgbaar bij de sanitair- en keukenvakhandel

Onze partners