1259
Keukenmengkraan
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 05-05-2017

Op de Internationale meubelbeurs Milaan introduceerde Dornbracht een uitbreiding in het productprogramma van de keukenserie Elio en biedt een formeel subtiele mengkraan met hoge functionaliteit. Bovendien wordt voor de eerste keer een nieuw soort doucheslang ingezet.

Bij de nieuwe Elio éénhendelmengkraan staat net als bij alle series voor de keuken behalve de meerwaarde van design, de functionaliteit voorop. De nieuwe doucheslang werd ontwikkeld voor de hoge eisen in verband met uittrekbare mondstukken en sproeikoppen: hij is extreem knikbestendig en daarbij soepel en geruisloos in de omgang. Deze eigenschappen zorgen voor een bijzonder comfortabel gebruik in en rondom de gootsteen. De kleur van de doucheslang werd afgestemd op de mengkraan-oppervlakken chroom en platina mat.

Met de nieuwe éénhendelmengkraan met uittrekbaar mondstuk vult Dornbracht het productprogramma aan met een product dat op de markt zeer gevraagd is: keukengebruikers weten uittrekbare kranen te waarderen vanwege hun functionaliteit, omdat ze de actieradius van de uitloop aanzienlijk vergroten. Het uittrekbare mondstuk van de nieuwe mengkraan is dankzij zijn hoogwaardige, massieve uitvoering bijzonder duurzaam, is goed bedienbaar en ligt fijn in de hand.

De serie Elio past perfect in moderne keukens. Met zijn ronde vorm kan hij harmonisch gecombineerd worden met hedendaagse keukenmaterialen. Bij de vormgeving werd speciaal gelet op een ergonomische ondersteuning van dagelijkse bewegingen. De beste voorbeelden daarvan zijn de nieuwe éénhendelmengkraan met uittrekbaar mondstuk en de variant met uittrekbare sproeikop, waarbij bovendien via een druk op de knop gewisseld kan worden tussen een straal met beluchting en een krachtige sproeistraal.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide