1115
Keukenmengkraan

Op de Internationale meubelbeurs Milaan introduceerde Dornbracht een uitbreiding in het productprogramma van de keukenserie Elio en biedt een formeel subtiele mengkraan met hoge functionaliteit. Bovendien wordt voor de eerste keer een nieuw soort doucheslang ingezet.

Bij de nieuwe Elio éénhendelmengkraan staat net als bij alle series voor de keuken behalve de meerwaarde van design, de functionaliteit voorop. De nieuwe doucheslang werd ontwikkeld voor de hoge eisen in verband met uittrekbare mondstukken en sproeikoppen: hij is extreem knikbestendig en daarbij soepel en geruisloos in de omgang. Deze eigenschappen zorgen voor een bijzonder comfortabel gebruik in en rondom de gootsteen. De kleur van de doucheslang werd afgestemd op de mengkraan-oppervlakken chroom en platina mat.

Met de nieuwe éénhendelmengkraan met uittrekbaar mondstuk vult Dornbracht het productprogramma aan met een product dat op de markt zeer gevraagd is: keukengebruikers weten uittrekbare kranen te waarderen vanwege hun functionaliteit, omdat ze de actieradius van de uitloop aanzienlijk vergroten. Het uittrekbare mondstuk van de nieuwe mengkraan is dankzij zijn hoogwaardige, massieve uitvoering bijzonder duurzaam, is goed bedienbaar en ligt fijn in de hand.

De serie Elio past perfect in moderne keukens. Met zijn ronde vorm kan hij harmonisch gecombineerd worden met hedendaagse keukenmaterialen. Bij de vormgeving werd speciaal gelet op een ergonomische ondersteuning van dagelijkse bewegingen. De beste voorbeelden daarvan zijn de nieuwe éénhendelmengkraan met uittrekbaar mondstuk en de variant met uittrekbare sproeikop, waarbij bovendien via een druk op de knop gewisseld kan worden tussen een straal met beluchting en een krachtige sproeistraal.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners