1425
Kludi Scope
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Bij deze nieuwe mengkranenserie voor de keuken waren de designers van de fabrikant uit Menden consequent als altijd: In alle componenten worden dit keer cilindrische vormen toegepast, zelfs in de minimalistisch gedesignde Stick-hendel. Dat maakt de KLUDI SCOPE tot een duidelijke, trendy mengkraan, die bovendien in iedere omgeving harmonieert.

Het specifieke toepassingsgebied is de compacte keuken het plaatsbesparende design is ook in combinatie met kleine spoelbakken nog altijd elegant. Met een uittrekbare uitloop, die het vullen van pannen en vazen en emmers vergemakkelijkt en het schoonmaken van de spoelbak tot een peulenschilletje maakt. De licht bedienbare keramische cartouche met heetwater begrenzing maakt een precieze temperatuurinstelling mogelijk.

Voor hen, die het sobere, actuele design ondanks een grote keuken niet kunnen weerstaan, is er goed nieuws: de XL-versie. De grote zuster van de kleine KLUDI SCOPE biedt meer bewegingsvrijheid en staat op een verhoogde sokkel de ideale mengkraan ook voor grotere spoelbakken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide