1113
Kludi Scope

Bij deze nieuwe mengkranenserie voor de keuken waren de designers van de fabrikant uit Menden consequent als altijd: In alle componenten worden dit keer cilindrische vormen toegepast, zelfs in de minimalistisch gedesignde Stick-hendel. Dat maakt de KLUDI SCOPE tot een duidelijke, trendy mengkraan, die bovendien in iedere omgeving harmonieert.

Het specifieke toepassingsgebied is de compacte keuken het plaatsbesparende design is ook in combinatie met kleine spoelbakken nog altijd elegant. Met een uittrekbare uitloop, die het vullen van pannen en vazen en emmers vergemakkelijkt en het schoonmaken van de spoelbak tot een peulenschilletje maakt. De licht bedienbare keramische cartouche met heetwater begrenzing maakt een precieze temperatuurinstelling mogelijk.

Voor hen, die het sobere, actuele design ondanks een grote keuken niet kunnen weerstaan, is er goed nieuws: de XL-versie. De grote zuster van de kleine KLUDI SCOPE biedt meer bewegingsvrijheid en staat op een verhoogde sokkel de ideale mengkraan ook voor grotere spoelbakken.

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners