1462
Puravida keukenmengkraan

Hansgrohe breidt succesvolle PuraVida serie uit. De PuraVida keukenmengkraan is met zijn unieke DualFinish een blikvanger op het aanrecht. DualFinish is een bijzondere combinatie van geborsteld rvs-look op het kraanhuis en een glanzend oppervlak aan de bovenzijde. Deze naadloze overgang toont de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd is de kraan door de toegepaste PVD-techniek bijzonder goed bestand tegen invloeden door dagelijks gebruik. De kraan is verkrijgbaar met een mechanische of elektronische bediening.

2-gats ééngreeps keukenmengkraan
Met de PuraVida keukenmengkraan in ééngreeps uitvoering kan de hoeveelheid en de temperatuur van het water met de elegante losse greep eenvoudig worden bediend. De greep kan daarnaast geheel naar wens aan iedere kant van de gootsteen geïnstalleerd worden. De verhoogde, draaibare uitloop zorgt voor extra comfort en bewegings-vrijheid bij het werken in de keuken. Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen zelfs grote vazen of pannen gemakkelijk worden gevuld.

2-gats elektronische keukenkraan
Naast de mechanische keukenmengkraan is er ook een elektronische keukenkraan verkrijgbaar. Met één druk op de knop stroomt het water uit de kraan. De gewenste temperatuur en waterhoeveelheid kunnen geheel naar de behoeften van de gebruiker worden ingesteld. De elektronische bedienings-eenheid kan op de gewenste positie geïnstalleerd worden. Ook deze kraan biedt extra comfort door de hoge uitloop.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Beide kranen zijn naast de rvs-look ook verkrijgbaar in chroom.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners