1640
Puravida keukenmengkraan
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Hansgrohe breidt succesvolle PuraVida serie uit. De PuraVida keukenmengkraan is met zijn unieke DualFinish een blikvanger op het aanrecht. DualFinish is een bijzondere combinatie van geborsteld rvs-look op het kraanhuis en een glanzend oppervlak aan de bovenzijde. Deze naadloze overgang toont de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd is de kraan door de toegepaste PVD-techniek bijzonder goed bestand tegen invloeden door dagelijks gebruik. De kraan is verkrijgbaar met een mechanische of elektronische bediening.

2-gats ééngreeps keukenmengkraan
Met de PuraVida keukenmengkraan in ééngreeps uitvoering kan de hoeveelheid en de temperatuur van het water met de elegante losse greep eenvoudig worden bediend. De greep kan daarnaast geheel naar wens aan iedere kant van de gootsteen geïnstalleerd worden. De verhoogde, draaibare uitloop zorgt voor extra comfort en bewegings-vrijheid bij het werken in de keuken. Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen zelfs grote vazen of pannen gemakkelijk worden gevuld.

2-gats elektronische keukenkraan
Naast de mechanische keukenmengkraan is er ook een elektronische keukenkraan verkrijgbaar. Met één druk op de knop stroomt het water uit de kraan. De gewenste temperatuur en waterhoeveelheid kunnen geheel naar de behoeften van de gebruiker worden ingesteld. De elektronische bedienings-eenheid kan op de gewenste positie geïnstalleerd worden. Ook deze kraan biedt extra comfort door de hoge uitloop.

Beide kranen zijn naast de rvs-look ook verkrijgbaar in chroom.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide