2212
Grohe K7 kranen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 09-11-2017

De kraan is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Gemak en design spelen een steeds belangrijker rol bij de keuze van een keukenkraan. Grohe introduceert daarom de K7 serie keukenkranen die deze elementen in zich heeft. De blikvanger in de serie is de hoge K7 keukenmengkraan met professionele handdouche.

De compleet nieuwe serie van Grohe heeft diverse één- en tweegats-keukenmengkranen, elk met een unieke minimalistische vormgeving. Enkele varianten zijn voorzien van een uittrekbare handdouche die het afspoelen van eten en de afwas nog eenvoudiger maakt. Bovendien is er een opvallende hoge kraan met professionele handdouche. De flexibele lange uitloop maakt de kraan zeer handig in gebruik en heeft de mogelijkheid om eenvoudig van normale straal naar een douchestraal om te schakelen.

Voorzien van laatste technologie
Alle kranen in de K7-serie zijn verkrijgbaar met zowel het hoogglans GROHE StarLight® chromen oppervlak als met de populaire SuperSteel coating. SuperSteel is een krasbestendige niet van RVS te onderscheiden coating waar geen vingerafdrukken op achterblijven. Bovendien zijn alle modellen uitgerust met de GROHE SilkMove® technologie die zorgt voor een gegarandeerde soepele bediening en precieze waterbeheersing.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe serie K7 keukenkranen van Grohe is vanaf oktober 2010 verkrijgbaar bij diverse keukenspeciaalzaken. Adviesprijzen inclusief BTW van de kranen variëren van € 730,- tot € 1275,-.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide