1478
Kludi kranen

De extravagante keukenmengkranen-serie KLUDI L-INE is met name bedoeld voor de puristische keuken. Het minimalistische design is succesvol in de diverse markten geëtableerd. Nu wordt deze productreeks met een keukenmengkraan met telescopische uitloop uitgebreid. Kort voor het afdruipbakje en lang voor het spoelen van de sla en geen probleem: Dankzij de zeven centimeter lange telescooparm heeft de gebruiker een groot bereik terwijl beide handen vrij blijven en om bijvoorbeeld de slablaadjes op zandresten te controleren.

De uittrekbare slang van de nieuwe mengkraan vergroot de actieradius tot zelfs 76 centimeter. Nu kan de grote aspergepan voor het vullen op de aanrecht blijven staan; het moeizame uit de spoelbak tillen is verleden tijd.

Dankzij het pakkende design kan het mondstuk uiterst eenvoudig uitgetrokken worden. Een precieze rastering zorgt er voor, dat het mondstuk bij het uittrekken niet uit zichzelf kan verschuiven; en door het moderne fasermateriaal van de slang is het uittrekken nagenoeg geluidloos. Darbij staat de mengkraan, dankzij de gepatenteerde Kludi uitloopbevestiging, rotsvast zonder te wiebelen. Nieuw in het KLUDI L-INE assortiment is niet alleen de mengkraan met telescopische uitloop: de elegante keukenmengkraan is nu ook verkrijgbaar in bajonet uitvoering voor montage onder een naar binnen openend raam en als multi mengkraan voor aansluiting van een was- of vaatwasmachine.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners