1330
Hansgrohe keukenkraan
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Nieuwe Focus keukenkraan van Hansgrohe biedt meer bewegingsvrijheid. Om nog meer comfort en bewegingsvrijheid in de keuken te bieden, breidt douche- en kranenspecialist Hansgrohe het Focus assortiment uit met een nieuwe, verhoogde keukenmengkraan.

De hoge uitloop kan 360 graden worden gedraaid, waardoor de nieuwe Focus keukenmengkraan optimale bewegingsvrijheid biedt en het werken in de keuken prettiger maakt. Naar keuze kan de draaibaarheid van de uitloop worden ingesteld op 110, 150 of 360 graden. Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen zelfs grote vazen of pannen gemakkelijk worden gevuld. De vlakke greep kan dankzij zijn ergonomische vormgeving ook met natte handen eenvoudig worden bediend.

Omdat in de moderne keuken steeds meer roestvrijstalen elementen worden toegepast, is de Focus keukenmengkraan zowel in chroom als rvs-look leverbaar. De Focus keukenmengkraan is hiermee een zeer praktische aanvulling op het huidige assortiment keukenmengkranen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide