1232
Hansgrohe keukenkraan

Nieuwe Focus keukenkraan van Hansgrohe biedt meer bewegingsvrijheid. Om nog meer comfort en bewegingsvrijheid in de keuken te bieden, breidt douche- en kranenspecialist Hansgrohe het Focus assortiment uit met een nieuwe, verhoogde keukenmengkraan.

De hoge uitloop kan 360 graden worden gedraaid, waardoor de nieuwe Focus keukenmengkraan optimale bewegingsvrijheid biedt en het werken in de keuken prettiger maakt. Naar keuze kan de draaibaarheid van de uitloop worden ingesteld op 110, 150 of 360 graden. Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen zelfs grote vazen of pannen gemakkelijk worden gevuld. De vlakke greep kan dankzij zijn ergonomische vormgeving ook met natte handen eenvoudig worden bediend.

Omdat in de moderne keuken steeds meer roestvrijstalen elementen worden toegepast, is de Focus keukenmengkraan zowel in chroom als rvs-look leverbaar. De Focus keukenmengkraan is hiermee een zeer praktische aanvulling op het huidige assortiment keukenmengkranen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners