1455
Keukenkraan Grohe

Vorig jaar introduceerde Grohe twee nieuwe keukenkranen die beiden kokend heet water leveren. De elegante Mono variant die te gebruiken is naast een reguliere keukenkraan en de GROHE Red® Duo voor optimaal gemak. Eén kraan voor zowel koud, warm als kokend heet water. Dit is niet alleen praktisch, het levert ook nog eens een flinke besparing van de werkbladruimte op. Binnenkort zijn beide kranen verkrijgbaar in combinatie met een compacte single boiler voor 3 liter kokend heet water en is de Duo variant ook te verkrijgen in SuperSteel-uitvoering, een unieke matte en krasbestendige coating waar geen vingerafdrukken op achterblijven.

Met GROHE Red® kun je al binnen enkele seconden genieten van een kop thee, snel rijst koken en soep bereiden. De boiler zorgt ervoor dat er direct kokend heet water beschikbaar is. Met de introductie van de single boiler wordt nog meer ruimte bespaard, want door het compacte formaat is deze boiler veel kleiner dan de huidige combi boiler. Ideaal voor kleine en middelgrote huishoudens die reeds beschikken over een warmwatervoorziening voor koud en warm water. De combi boiler is geschikt voor de levering van koud, warm én kokend heet water. De single boiler levert alléén het kokend heet water.

Veiligheid voorop
Bij een kraan waar kokend heet water uitkomt, is veiligheid van groot belang. GROHE Red® heeft een gecertificeerde kinderbeveiliging. Risicos worden vermeden door de trek-draai bedieningsgreep. Om kokend heet water te krijgen, is het nodig om de greep uit te trekken, te draaien en vast te houden. Wordt de greep losgelaten, dan springt deze direct terug in de uitgangspositie en wordt de toevoer van heet water onmiddellijk afgesloten. Bovendien wordt de uitloop van de kraan nooit te heet door de toegepaste GROHE CoolTouch® technologie. Bij deze veilige buis-in-buis-constructie loopt heet water door de binnenste buis, koud en warm water door de buitenste.

90 keer per dag in gebruik
Omdat de keuken steeds meer een leefruimte is geworden, worden de eisen die mensen aan design stellen ook steeds hoger. De keukenmengkraan is bij veel huishoudens het minst dure, maar tegelijkertijd het meest gebruikte voorwerp in de keuken. We draaien tot wel 90 keer per dag de kraan open! De GROHE Red® is een aanwinst voor de praktisch ingestelde hedendaagse consument. De kraan kan zowel geïnstalleerd worden in nieuwe als bestaande keukens. Installeren is eenvoudig. De boiler wordt ondergebracht in het keukenkastje. De GROHE Red® Duo vervangt zelfs gewoon de huidige kraan. Omdat er maar één kraan nodig is, hoeft er geen tweede gat in het aanrecht geboord te worden. En de waterkoker die nu werkruimte inneemt op het aanrecht? Die kan de deur uit! Binnenkort is de Duo variant, op veler verzoek, ook verkrijgbaar met de populaire SuperSteel coating.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners