1351
Keukenkraan
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 26-09-2017

"Easy" is het sleutelwoord voor de nieuwe kranenreeks, dat de kranenproducent Damixa, introduceert op de markt. Zowel de naam als ook de lange lijst van gebruikersvriendelijke functies waarmee Damixa Clover Easy is uitgerust benadrukken dit feit.

Gebruiker democratisch ontwerpproces "Bij de ontwikkeling van Damixa Clover Easy, heeft Damixa bewust gekozen zich te richten op zowel de functionaliteit als de esthetiek", zegt Berit Linde Jessen, Marketing & Brand Director bij Damixa. "De hendel is niet alleen ontworpen voor maar samen met de gebruikers die hogere eisen voor gebruiksgemak hebben, en voldoet daarmee aan de specifieke behoeften en verlangens die je ervaart in het dagelijkse leven bij het werken in de keuken, het nemen van een douche of je tanden poetsen. Het voorziet niet alleen in die behoeften maar is ook een mooi en stijlvol ontwerp dat past in de huidige design trends."

De filosofie "Design for Everyone" komt overeen met gebruikers
De nieuwe zeer gebruiksvriendelijke hendel is gebaseerd op de principes van de "Design for Everyone" waarop het ontwerp gericht is op gebruikers met verschillende behoeften en waar de stijl op hetzelfde moment een grote aantrekkingskracht uitoefent. Hier gaat de moderne levensstijl hand in hand met een hoge functionaliteit en kwaliteit van het ontwerp. "In plaats van het maken van speciale producten voor specifieke behoeften, willen we producten maken die iedereen kan gebruiken" zegt Berit Linde Jessen. "Het idee is dat wanneer we ontwikkelen voor gebruikers met pinkkracht, we ervoor zorgen dat iedereen dezelfde kraan kan gebruiken, zodat iedereen een gelijke kans heeft om zelfstandig te functioneren in het dagelijks leven."

Eenvoudig te gebruiken en schoon te houden
Met Damixa Clover Easy hoef je niet sterk te zijn om het water aan en uit te zetten. Een lichte aanraking is voldoende, een vinger, een knokkel, arm of elleboog voldoet, afhankelijk van wat het meest handig is in de gegeven situatie bijvoorbeeld als je het water van de aardappelen wilt afgieten of meel op je vingers hebt en je niet de hendel vuil wil maken. "We hebben het ook gemakkelijk gemaakt om de watertemperatuur te regelen en in het ontwerp is ruimte gecreëerd voor gemakkelijke reiniging." zegt Berit Linde Jessen. "Kalk is gemakkelijk te verwijderen met de speciale Rub Clean functie, waarbij je gewoon een vinger wrijft over de perlator om de kalk te verwijderen."

Dezelfde kranen in het hele huis
Damixa Clover Easy met de gebruikersvriendelijke hendel is verkrijgbaar voor zowel de keuken, bijkeuken, badkamer of douche

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide