4666
Flexa kleurentrends 2022: Workshop
Gepubliceerd: 14-09-2021 Laatste update: 11-09-2021

Wij van Wonenonline hebben het al eerder benadrukt, door afgelopen tijd zijn wij ons meer en meer gaan realiseren dat een fijn huis echt de basis is. Dit zien we ook duidelijk terug in de kleuren die Flexa voor 2022 heeft geselecteerd. Waar Bright Skies de basis vormt en staat voor een frisse start met een gezonde dot optimisme, is het kleurenpalet Workshop daar de gezellige spring in het veld bij. Deze kleurrijke verzameling is perfect voor het veranderen van een ruimte in een plaats die meerdere functies heeft. Dé wijze waarop wij komende jaren ons huis gaan gebruiken.

Thuis, de plek waar..

Wonen, werken, slapen, sporten, lachen én huilen samenkomen. Dit alles werd afgelopen tijd gecombineerd op die luttele vierkante meters wat jij als je thuis mag noemen. Tot uiting laten komen wat jij belangrijk hierbij vindt staat dan ook centraal voor Flexa. Het kleurenpalet workshop is hieruit ontstaan, uit de trend van de veranderende rol van het huis. Kleuren die energie geven, maken dat we zin in de dag hebben. Denk aan optimistisch zacht geel, roze en groen. Krachtige kleuren die doen denken aan het vroege voorjaar en frisse ochtenden.

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Workshop-Colours-Inspiration-Global-203P_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Frisse look

Het zijn kleuren die goed bij elkaar passen en die perfect samengaan met de Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies™. In eerste instantie klinkt het wellicht als tegenstrijdig, maar wees niet bang om de Workshop kleuren met elkaar te combineren. De experts hebben van alles getest en geloof ons, ze matchen goed en hierdoor krijgt echt elke ruimte direct een frisse look. Om de multifunctionaliteit van ruimtes te benadrukken kun je specifieke zones aanbrengen. Kracht voor de werkplek, power voor je pilateshoek en rust voor je loungeruimte. Door visueel ruimtes te scheiden, scheidt je deze ook in je hoofd.

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Workshop-Colours-LivingRoom-Inspiration-Global-67P_kopiëren.jpg

Buiten wordt binnen

Waar buiten steeds meer binnen wordt, is het gebruik van dit kleurenpalet buiten ook heerlijk. Zelfs op druilerige dagen kan je patio als een frisse lentedag aanvoelen waar jij energie van krijgt. Een buitenkantoor voor de nodige zuurstof en inspiratie, echt een heerlijke aanrader kunnen wij je verzekeren. Voor je het weet zit jij online workshops te volgen met een lekkere workshop kleur van dit palet op de achtergrond.

Bestel Flexa verf gemakkelijk online op Bol.com

Bekijk ook de andere Flexa kleurentrends 2022

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide