10436
Flexa kleurentrends 2022: Greenhouse
Gepubliceerd: 14-09-2021 Laatste update: 11-09-2021

De basis, het begin van alles. Het klinkt zweverig maar we kunnen er niet omheen. Dat is de natuur. In hectische tijden vergeten we dit wellicht, maar wanneer we even diep ademhalen en ruimte nemen realiseren we ons dit meteen. Bij ons vertaalt zich dit in de behoefte om een lekkere boswandeling te maken of uit te waaien op het strand. Om deze vibe vast te houden, heeft Flexa het kleurenpalet Greenhouse geïntroduceerd. Wij zijn fan!

Groen doen, maar dan écht

De naam zegt het al, maak van je huis een groen huis. Vaak is dit in de figuurlijke zin; Zonnepanelen, slimme thermostaten. Iets wat wij zeer toejuichen. Maar in het geval van kleurenpalet Greenhouse is het ook in de letterlijke zin. Waar de basis bij Flexa komend jaar ligt bij de optimistische kleur van het jaar 2022 Bright Skies , kan dit perfect aangevuld worden met palet Greenhouse. Denk aan een lichtblauwe lucht gecombineerd met pas gemaaid gras. Dat is Greenhouse, dat gevoel wil Flexa jou geven.

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Greenhouse-Colours-Inspiration-Global-208P_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Ook wanneer je in drukke tijden minder ruimte hebt om de natuur op te zoeken is groen om je heen creëren belangrijk. Introduceer daarom in je huis leven, gebruik natuurlijke materialen en ook bloemen en planten zijn een enorme trend. Ze geven je (zuur)stof tot nadenken. Verbonden zijn met de natuur is zo belangrijk, het is goed voor de mens. Met de Greenhouse Kleuren kun je de positieve effecten van de natuur naar binnenhalen.

Meer dan groen

Waar Greenhouse wellicht suggereert dat het louter om groen draait zijn er veel meer kleuren die binnen deze beweging passen. Denk aan lichte, natuurlijke tinten groen, grijs en blauw. Deze kleuren combineren moeiteloos met Bright Skies™. Deze combinatie weerspiegelt het buitenleven. De natuurlijke combinaties laten je ook op druilerige dagen voelen dat je lééft. Ze brengen een explosie van frisheid in elk interieur.

Slaap zacht

De kleuren van Greenhouse hebben een rustgevend effect en zorgen ervoor dat jij weer helemaal tot jezelf komt. Een plek waar je dit het meeste nodig hebt is misschien wel de slaapkamer. Creëer een natuurlijke omgeving waar het fijn is om ’s ochtends de ogen weer te openen. Hoe heerlijk is het om dat te doen in een omgeving waar de basis ligt, in de natuur.

Dus wij gaan in 2022 voor introductie van daadwerkelijk groen in huis, zo voel je je toch verbonden met de natuur. Zelfs op dagen dat het te druilerig is om naar buiten te gaan.

Bestel Flexa verf gemakkelijk online op Bol.com

Bekijk ook de andere Flexa kleurentrends 2022

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide