8006
Flexa Kleurentrends 2022: Studio Kleuren
Gepubliceerd: 14-09-2021 Laatste update: 11-09-2021

Naast dat Flexa ieder jaar een kleur van het jaar selecteert, dit jaar Bright Skies™, stellen zij ook hét kleurenpalet van 2022 samen. Samen met nog drie paletten vormt dit de basis voor de kleurentrends van 2022. Hét palet van 2022 is geïnspireerd door de trend van ‘De kracht van verbeelding’. Door in een omgeving die bijna letterlijk lucht geeft te leven, krijg je energie en zuurstof om groter te denken. Kunst en cultuur brengen hierbij verlichting, vreugde, inspiratie maar ook troost. Dit vormde dan ook als inspiratie voor het samenstellen van het palet Studio Kleuren.

Rustgevend én prikkelend

De Studio Kleuren zijn rustgevend voor de ziel, maar prikkelen ergens ook. Ze staan voor saamhorigheid en bieden de mogelijkheid te ontsnappen aan de alledaagse ratrace. Een plek waar dromen kunnen worden vormgegeven en we geïnspireerd kunnen raken.

Vellige thuishaven

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Studio-Colours-Inspiration-Global-213P_kopiëren.jpg

WIN-VLOERKLEED.png

Het Studio palet, met zijn luchtige roze, rode en sinaasappeltonen maakt van elke ruimte een veilige thuishaven. Het zijn kleuren die als een warme jas kunnen bieden, die troosten en kalmeren zonder kil te worden. Ze geven ruimtes warmte en zachtheid maar geven ook stijl en glamour. Wanneer je voor dé kleur van het jaar 2022 Bright Skies™ als basis gaat, aangevuld met de tinten die passen bij jouw mood van het Studio Palet, ben jij helemaal 2022 proof. Zowel qua interieur als qua mindset.

Daglicht

Door de samenstelling van deze kleuren wordt er optimaal gebruik gemaakt van het daglicht. Door jarenlange ervaring heeft Flexa hier ervaring mee opgedaan, wij kiezen dan ook ieder jaar wel één van de geselecteerde kleuren om een ruimte in ons huis mee op te frissen. De ervaring leert dat een mooie lichtval op de wanden zorgt voor een optimaal resultaat. De kleuren zijn een weerspiegeling van de situatie waar we ons in bevinden, een tijd van reflectie en hoop met een blik op de toekomst.

Ga voor optimisme

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Studio-Colours-BedRoom-Inspiration-Global-83P_kopiëren.jpg

Kortom, ga voor lucht en ruimte met het Studio Palet. Wij voelen acuut een gevoel van rust en overzicht ontstaan wanneer we een blik werpen op dit palet.  Durf weer wat kleur en accent in je huis te introduceren zonder dat het overheerst. We gaan niet meer voor grauw en grijs maar juist voor optimisme. Geen schreeuwerige wanden maar een plek waar jij en je gezin je heerlijk kunnen terugtrekken. Waar je jezelf kan én mag zijn.

Bestel Flexa verf gemakkelijk online op Bol.com

Bekijk ook de andere Flexa kleurentrends 2022

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide