8211
Flexa kleurentrends 2022: Salon
Gepubliceerd: 14-09-2021 Laatste update: 11-09-2021

Een plek om te kunnen zijn wie jij wilt, maar ook waar anderen kunnen zijn zoals zíj zijn. Dat is wat jij wilt creëren in je huis. Om hier volop ruimte aan te kunnen geven is een fijne sfeer in huis essentieel. Geen overheersende, schreeuwende kleuren die woede en agressie oproepen. Maar kleuren die iedereen de ruimte geven om te laten zijn wie je bent. Wanneer jij ook zo’n huis wilt creëren, kunnen wij het kleurenpalet Salon aanraden.

Geef ruimte

Optimisme, empathie en openheid. Nieuwe verhalen vertellen en bijkomen, dat is waar kleurenpalet Salon voor staat. Aanhakend op de Flexa kleur van het jaar 2022, Bright Skies™, geeft dit kleurenpalet jou alles om je huis een nieuwe, frisse start te geven zonder te overheersen. Dus ook wanneer je geen liefhebber van schilderen bent, is de keuze voor één van deze tinten een aanrader. Je bent helemaal bij qua trends anno 2022 maar kiest toch voor neutraal en een solide basis. Hierdoor kunnen de kleuren lang mee en combineren ze perfect met de meubels die jij al hebt. Of de meubels die jij in de toekomst nog wilt aanschaffen.

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Salon-Colours-Inspiration-Global-218P_kopiëren.jpg

Neutraal maar nooit saai

De tinten zorgen in iedere kamer voor een neutrale en open basis waarop elke eyecatcher de ruimte wordt geboden die hij verdient. Neutraal maar nooit saai: Salon Kleuren geven lichtheid aan een interieur en brengen een positief en toekomstgericht gevoel. Dit zijn perfecte ingrediënten voor een nieuwe start, een frisse wind.

Salon?

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Salon-Colours-Detail-Kitchen-Inspiration-Global-131P_kopiëren.jpg

Waar je aan moet denken bij salon kleuren? Roomwit, beige, fluweel blauw. Er mag kleur in zitten, maar nooit overheersend. De combinatie met Bright Skies™ vonden we verassend. Wij stuiten op een interieur waar deze kleur als uitgangspunt was genomen voor het plafond, een inspirerende keuze maar door de subtiele eigenschappen niet overheersend. Om de rust hierbij toch te bewaren, is een combinatie met een Salon kleur perfect.

De basis

Flexa-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2022-The-Salon-Colours-Detail-Inspiration-Global-133P_kopiëren.jpg

Dus toe aan een nieuwe kleur, zonder al te veel kleur te bekennen? Dan raden wij je aan om eens bij het Flexa kleurenpalet Salon te gaan kijken. Hier zit ongetwijfeld een teint voor jou bij. Het voordeel van dit palet is dat hij ook te combineren is met andere paletten, Salon biedt de basis.

Bestel Flexa verf gemakkelijk online op Bol.com

Bekijk ook de andere Flexa kleurentrends 2022

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide