6387
Tuintrends 2019 en de indoor groentrends

De Groenbranche Trends voor 2019 zijn bekend. Tuinbranche Nederland, iBulb en Bloemenbureau Holland werkten hiervoor samen met trendwatcher Aafje Nijman. Gezamenlijk stelden zij voor komend jaar drie stijltrends voor de sierteeltsector vast.

 

Tijdgeest als basis voor trends

In de huidige tijdgeest is de tijd aangebroken om oude patronen te ontrafelen en op nieuwe plannen voort te borduren. Bestaande elementen in ons leven worden opnieuw gekeurd en op nieuwe wijze gebruikt. Een grote factor in deze tijdsgeest is de exponentieel groeiende rol die technologie in ons leven inneemt. De bijbehorende discussie over ethiek, maar ook de kilheid van een afstandelijke wereld heeft direct effect op hoe we ons huis en onszelf aankleden. 

Deze tijdgeest is vertaald naar drie stijltrends, te weten:
•    Tuintrend Harvesting Elements en Indoor groentrend Harvesting Elements
•    Tuintrend New Frontiers en Indoor groentrend New Frontiers
•    Truintrend Soft Landing en Indoor groentrend Soft Landing

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners