22172
Tuintrends 2019: Soft Landing
Gepubliceerd: 20-12-2018

De tuin krijgt de comfortabele uitstraling van dit thema door het gebruik van de juiste planten en struiken met een extreem zachte uitstraling. Denk hierbij aan mos, vol bloeiende struiken, pluizige grassen en planten met zachtharig blad. De tuin geeft je het gevoel alsof je door een enorm zacht kussen wordt opgevangen.

 

Ook tuinmeubelen krijgen een zachte en volumineuze uitstraling. Zachte grote kussens, opblaasproducten (mits ze een vriendelijke en eenvoudige uitstraling hebben), tuinkleden, schapenen geitenvachten en semi-transparante zonwering dragen hieraan bij. Ook hier wordt alles uitgevoerd in zachte vriendelijke pasteltinten, zonder een te zoete uitstraling te krijgen. 

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Vormen
De vormen zijn zacht, afgerond en volumineus; dit geeft een uiterst comfortabele uitstraling. Zelfs als het materiaal niet zacht is, lijken de vormen deze zachtheid wel te beloven.

Kleuren
Zachte pasteltinten van romig crème tot zacht lila. Ook de groentinten hebben een zachte uitstraling. Af en toe worden de kleurcombinaties opgefrist door een accent van vriendelijk oranje

Materialen
Superzachte materialen, van gewatteerde materialen tot langharig bont. Ook de harde materialen zoals glas en kunststof hebben door hun glans en afwering een zachte uitstraling.

Dessins
Dessins met subtiele folklore invloeden. Daarnaast dessins met een zachte uitstraling zoals veren, zacht bloemblad, imitatie van doorgestikte materialen en aquarel dessins.


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids