888
Woonexpress heeft het!

Vaak vinden wij het heerlijk om langs meubelboulevards te struinen, tuincentra te bezoeken en woonwinkels bij langs te gaan. Maar soms ook even niet, en dan geldt voor ons; Woonexpress heeft het! 

Op zo’n moment willen we gewoon alles op één plek kunnen kopen om een klus af te maken. En dan is Woonexpress de place to be. 

Een kinderkamer die af moet, of de laatste loodjes bij een verhuizing zijn hier voorbeelden van. Soms ben je er zo klaar mee, dat je gewoon op je gemakje op één plek alles wilt kopen. 

banner-woontrends-2024-mag.png

Express naar Woonexpress

Op zo’n moment kiezen wij op de redactie massaal voor Woonexpress Amsterdam en dat is niet voor niks. Woonexpress biedt namelijk álles aan op het gebied van wonen en interieur, van de hipste vloerkleden tot de meest prachtige tafels. Het voordeel is dat de collectie zeer divers is, en altijd van goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. 

Doordat Woonexpress gerenommeerde merken zoals Dutch Decor in hun assortiment hebben, maar ook altijd goede trenddeals, weet je zeker dat je voor ieder budget wel iets vindt. 

Doe je huiswerk

Het fijne aan Woonexpress is dat ze zowel online als offline super goed vertegenwoordigd zijn. Woonexpress heeft namelijk een prachtige webshop maar óók de leukste fysieke winkels. Ze hebben diverse vestigingen in het midden van het land.

Onlangs waren wij in Woonexpress Waalwijk en dit is een dikke tip om eens te bezoeken. De winkels kunnen qua aanbod wel zó overweldigend zijn dat het aan te raden is thuis even je huiswerk te doen, hierna kun jij gericht door de Woonexpress.

De kleine lettertjes

Ook de voorwaarden zijn bij Woonexpress zeer fijn, zo leveren zij de producten altijd binnen een week uit voorraad en de kosten hiervan zijn gratis. Mits je boven de 50 euro bestelt, maar geloof ons; Het is knap wanneer je dit níet lukt bij Woonexpress.

En dat betalen, dat mag ook gewoon achteraf bij deze fijne winkel. Dus de producten die je bij Woonexpress bestelt en tegenvallen, hoef je gewoon niet eerst voor te schieten.

Kortom, Woonexpress kan op je lijstje om binnenkort eens een bezoekje te brengen. Of dit nu online of offline is, dat maakt voor het meest uiteenlopende én betaalbare assortiment aan leuks niet uit!

Bekijk hier het overzicht van alle winkels en openingstijden Woonexpress

Lees ook: 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide