1443
Je interieur net iets strakker? Tip van de redactie: LeenBakker!
Gepubliceerd: 14-06-2022 Laatste update: 04-08-2023

Een woonwinkel in de categorie; die wil je nog wel eens vergeten waar het gaat om trends en innovaties op het gebied van wonen, LeenBakker! Dat vergeten stopt acuut wanneer je er toevallig weer een keertje komt.

Meteen heb je spijt dat je een tijdje niet bent geweest, want je treft allemaal leuke hebbedingetjes voor je interieur aan. Hier een aantal LeenBakker musthaves van ons op een rijtje!

LeenBakker opnieuw uitgevonden

Dat je niet meteen aan de LeenBakker dacht toen je nieuwe interieurtoppers wilde scoren is niet heel lastig. Vroeger stond LeenBakker vooral bekend om zijn praktische assortiment. Van de nieuwste dweil tot goede sponzen, de LeenBakker had het altijd wel op voorraad.

Maar tegenwoordig is dit compleet veranderd. De LeenBakker heeft zich jaren geleden opnieuw uitgevonden en inmiddels voorzien van de léukste woonproducten. Van kleine hebbedingetjes tot complete interieurs en LeenBakker vloerkleden, bij LeenBakker hebben ze het.

Een LeenBakker prijsje

Hier op de redactie schuwen wij niet om onze nieuwste vondsten op het gebied van interieur met elkaar te delen, uiteraard laten we de prijs hierbij niet buiten beschouwing. De term een ‘leenbakker-prijsje’ is inmiddels een veelgehoorde term.

Wij zijn namelijk altijd blij verrast wanneer we bij de kassa in de LeenBakker staan en dat in deze dure tijden. De kwaliteit gaat hier niet ten koste van, deze is altijd goed!

Onze LeenBakker tips van het moment

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd geworden wat dé tips zijn op dit moment in het assortiment van de LeenBakker. Het zijn er bijna te veel om op te noemen, maar wij gaan momenteel erg goed op de collectie LeenBakker vloerkleden.

Doordat ze de laatste trends volgen is er voor ieder interieur wel een geschikt exemplaar te vinden en door de prima prijs kunnen ze regelmatig gewisseld worden.

Zit je er momenteel niet zo lekker meer bij? Dan is tip twee; LeenBakker banken! Net als bij de vloerkleden, dit is goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. En ook hier; Altijd volgens de laatste trends.

Dus zin in een nieuwe, frisse wind in je interieur? Sla dan vooral de LeenBakker voortaan niet over. Een winkel met de leukste interieurspullen, van klein tot groot. En naast dat ze zichzelf in de winkel opnieuw hebben uitgevonden, is de webshop ook een dikke tip.

 Compleet en topservice, daar worden wij blij van!

Lees ook: 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide